Χταπόδι Καρπάτσο & Ξυδάτο

by admin

Χταπόδι Καρπάτσο & Ξυδάτο

No ratings yet

 (0)

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Ο όρος Carpaccio - Καρπάτσο αναφέρεται σε ένα Ιταλικό πιάτο, το οποίο περιλαμβάνει λεπτοκομμένες, σχεδόν διαφανείς, φέτες ωμού ή ελάχιστα μαγειρεμένου βοδινού κρέατος ή ψαριού. Καταναλώνεται καρυκευμένο με ελαιόλαδο, λεμόνι, flakes παρμεζάνας, μπαχαρικά και ενίοτε με λευκή τρούφα (μανιτάρι).Επίσης ο όρος Carpaccio - Καρπάτσο συχνά χρησιμοποιείται για να συμπεριλάβει συνταγές μαγειρεμένες. Αυτή είναι η περίπτωση, για παράδειγμα, του Carpaccio Χταποδιού. Η συνταγή περιλαμβάνει το μαγείρεμα του χταποδιού πριν από τη διαδικασία παρασκευής/ κοπής του σε Carpaccio.Προτείνω να δοκιμάσετε να φτιάξετε...

Διάβασε τη συνταγή στο www.kitchenstori.es

Κατηγορία: Θαλασσινά
Περισσότερες συνταγές: μεζέδες, ορεκτικά, χταπόδι ξιδάτο

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Search

Generic filters

Σχετικές συνταγές

Search

Generic filters

Άλλες συνταγές από το www.kitchenstori.es