86
Υλικά
- χταπόδι 1 τμχ
- μαύρο πιπέρι 10 κόκκοι
- δαφνόφυλλα 3 φύλλα
- αστεροειδής γλυκάνισος 1 τμχ
- κρέμα βαλσαμικού 2 κσ
- πορτοκάλια 1 τμχ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 2 τμχ
- καυτερές πιπεριές 1 τμχ
- σπαράγγια 1 ματσ.
1 πλοκάμι από χταπόδι 10 κόκκους μαύρο πιπέρι 3 φύλλα δάφνης 1 αστεροειδή γλυκάνισο 2 κ.σ. κρέμα βαλσαμικού με σύκο Kalamata Papadimitriou Χυμό & ξύσμα από 1 πορτοκαλι 2 φρέσκα κρεμμύδια 1 μικρή καυτερή κόκκινη πιπεριά 1 ματσ. σπαράγγια Αλάτι-πιπέρι
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr