by admin

Χταπόδι με αγκινάρες και μάραθο (ή άνηθο)

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά

Έφτιαξα το πιάτο με την παλιά παραδοσιακή συνταγή μας, προσθέτοντας μόνο μια μικρή πινελιά δική μου που δεν θα την έλεγα «δημιουργικότητα» μιας και είναι ασήμαντη. Απλά τα τελευταία χρόνια «μου πάει» στη γεύση η προσθήκη μιας ελαφριάς γλυκάδας στο χταπόδι κι έτσι ή 2-3 σταγόνες πετιμέζι ή μέλι θα προσθέσω ή αντί για κοινό ξύδι θα βάλω λίγο καλό βαλσαμικό.
Διάβασε τη συνταγή στο www.cretangastronomy.gr
Κατηγορία: Θαλασσινά

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.cretangastronomy.gr