60
Υλικά
- χταπόδι 1 τμχ
- κριθαράκι 300 γρ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- ελαιόλαδο 0.5 φλ
- πελτές 1 κφτ κσ
- ζάχαρη 1 κγ
- λευκό κρασί 1 ποτ κρασ
- κανέλα 2 ξύλο/α
- δαφνόφυλλα 2 φύλλα
!! Υλικά: 1 χταπόδι περίπου 1 κιλό 300γρ κρθαράκι 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1/2 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο 1 κοφτή κουταλιά πελτέ 1 κ.γ ζάχαρη 1 ποτηράκι κρασί λευκό 2 ξυλάκια κανέλα 2 φύλλα δάφνη Πιπέρι
Διάβασε τη συνταγή στο olgascuisine.gr