Υλικά
Δοξασμένη ημερομηνία η 10η του Μάη εδώ και 30 κάτι χρόνια. Τα γενέθλια μου σήμερα φίλες και φίλοι. Αν και νιώθω ακόμα 20, φέτος επέλεξα ένα πιο ήρεμο και χαλαρό τρόπο να περάσω τούτη την ημέρα. Να μην κάνω τίποτα διαφορετικό απ’ ότι θα έκανα οποιαδήποτε άλλη μέρα του χρόνου. Εύχομαι μοναχά και ελπίζω υγεία και αγάπη και μαγειρεύω χταπόδι με κριθαράκι και ελιές για ένα πάνω απ’ όλα γευστικό Σάββατο!
Διάβασε τη συνταγή στο www.zannetcooks.com