69
Υλικά
- χταπόδι 700 γρ
- κρεμμύδια 500 γρ
- πράσα 300 γρ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 12 τμχ
- ελαιόλαδο 100 γρ
- ντοματοπελτές 140 γρ
- μελιτζάνες 200 γρ
- κονκασέ 1 κουτί
- κανέλα 1 ξύλο/α
- ζωμός λαχανικών 1 λτ
- αλάτι 2 κγ
- κόκκινο πιπέρι 0.5 κγ
- δαφνόφυλλα 4 φύλλα
- μουστάρδα 2 κσ
700 γρ χταπόδι μικρό ολόκληρο Kallimanis 500 γρ ξερά κρεμμύδια κομμένα κυδωνάτα 300 γρ πράσο σε μισές ροδέλες 12 κρεμμύδια φρέσκα ολόκληρα (το άσπρο μέρος μόνο) 100 γρ ελαιόλαδο 140 γρ πελτές ντομάτας 200 γρ μελιτζάνα σε κύβους μέσα σε νερό για να ξεπικρίσει 1 κονκασέ ντομάτας ψιλοκομμένο με κρεμμύδι 1 ξύλο κανέλας ...
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagespareas.gr