83
Υλικά
- χταπόδι 1 κιλ
- λάδι 0.67 κούπα/ες
- κρεμμύδια 1.5 κιλ
- ντομάτα 2 τμχ
- ντοματοπελτές 1 κσ
- κόκκινο κρασί 0.67 ποτ κρασ
- ξύδι 2 κσ
- δαφνόφυλλα 2 φύλλα
- μπαχάρι 4 κόκκοι
- ρίγανη -
- θυμάρι -
- πιπέρι -
Υλικά 1 μεγάλο χταπόδι ή 2 μικρά 2/3 της κούπας λάδι 1 1/2 κιλό κρεμμύδια 2 ώριμες τριμμένες ντομάτες και 1 κ. σ. ντοματοπελτέ 2/3 κρασοπότηρου κρασί κόκκινο 2 κ. σ. ξύδι 2 φύλλα δάφνης 4-5 μπαχάρια, λίγη ρίγανη, λίγο θυμάρι,...
Διάβασε τη συνταγή στο cretatrapezomata.blogspot.com