73
Υλικά
- σιρόπι αγαύης 0.5 φλ
- κακάο 0.33 φλ
- γάλα αμυγδάλου 0.25 φλ
- καρυδέλαιο 0.25 φλ
- βούτυρο αμυγδάλου 0.25 φλ
- βρώμη 2 φλ
- εκχύλισμα βανίλιας 0.5 κγ
- αλάτι 1 πρέζα/ες
Υλικά: 1/2 φλ.τσ. σιρόπι αγαύης 1/3 φλ.τσ. κακάο σε σκόνη 1/4 φλ.τσ. γάλα αμυγδάλου 1/4 φλ.τσ. λάδι καρύδας 1/4 φλ.τσ. βούτυρο αμυγδάλου 2 φλ.τσ. βρώμη 1/2 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας μια πρέζα αλάτι
Διάβασε τη συνταγή στο www.saltandsugar.gr