118
Υλικά
- αλεύρι ολικής άλεσης 2 κούπα/ες
- ελαιόλαδο 1 κούπα/ες
- αυγά 4 τμχ
- στέβια 2 κούπα/ες
- αλάτι 1 πρέζα/ες
- μπέκιν πάουντερ 1 κσ
- μαγειρική σόδα 1 κγ
- καρότο 0.5 κιλ
- κανέλα 2.5 κγ
- καρύδια 1.5 χούφτ
- σταφίδες 1.5 χούφτ
- πορτοκάλι 1 τμχ
Υλικά 2 κούπες αλεύρι ολικής άλεσης που φουσκώνει μόνο του 1 κούπα ελαιόλαδο 4 αυγά βιολογικά 2 κούπες στέβια κρυσταλλική σε αναλογία 1:1 1 πρέζα αλάτι 1 κ.σ. μπεικιν 1 κ.γ. σόδα 1/2 κιλό καρότα τριμμένα 2,5 κ.γ. κανέλλα 1,5 χουφτα καρύδια τριμμένα στο χοντρό τρίφτη 1,5 χούφτα σταφίδες (ότι σας αρέσει) ξύσμα από ένα πορτοκάλι προαιρετικά μοσχοκάρυδο για έξτρα άρωμα
Διάβασε τη συνταγή στο cookpad.com