by admin

Υγρό κέικ πορτοκαλιού με πολέντα

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά για στρογγυλή φόρμα 26 εκ.: 200 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου 200 γρ. ζάχαρη καστανή 3 μεγάλα αβγά 200 γρ. αμυγδαλόψιχα τριμμένη 100 γρ. πολέντα ξύσμα από 2 πορτοκάλια...
Διάβασε τη συνταγή στο www.easykuzina.gr
Κατηγορία: Κέϊκ
Περισσότερες συνταγές: κέικ πορτοκάλι, υγρό κέικ

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.easykuzina.gr