297
Υλικά
- βούτυρο αγελάδος 500 γρ
- κουβερτούρα 500 γρ
- ζάχαρη άχνη 500 γρ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 40 γρ
- μοσχοκάρυδο 1 τμχ
- αυγά 8 τμχ
- γάλα φρέσκο 250 γρ
- κρέμα γάλακτος 250 γρ
- κρόκοι 6 τμχ
- ζάχαρη 100 γρ
- βανίλια 0.5 κλων
Υλικά Κέικ 500 γρ. βούτυρο αγελάδας, τεμαχισμένο 500 γρ. κουβερτούρα με περίπου 70% κακάο, τεμαχισμένη σε μικρά κομμάτια 500 γρ. άχνη ζάχαρη 40 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 μοσχοκάρυδο , φρεσκοτριμμένο 8 αυγά Κρεμ ανγκλέζ 250 γρ. γάλα φρέσκο, πλήρες 250 γρ. κρέμα γάλακτος με 35-36% λιπαρά 6 κρόκοι αβγών 100 γρ. ζάχαρη 1/2 κλωναράκι βανίλιας , σκισμένο κατά μήκος στη μέση
Διάβασε τη συνταγή στο www.steliosparliaros.gr