Little Cooking Tips - Delicious Sunday Pork Roast with Sweet Potatoes and Leeks
Το δοκιμάσαμε μαρινάροντας το κρέας (μια και δεν μας αρέσει η βαριά γεύση του κρέατος που αφήνει το χοιρινό) και ψήνοντάς το στο φούρνο με λίγα λαχανικά. Περιττό να σας πούμε ότι το αποτέλεσμα ήταν μια πολύ ευχάριστη έκπληξη!
Η συνταγή αυτή μπορεί να γίνει και με χοιρινό μπούτι. Εμείς όμως σας προτείνουμε να το φτιάξετε με χοιρινή ωμοπλάτη ή σπάλα, καθώς το κομμάτι αυτό είναι πιο μαλακό λόγω του επιπλέον λίπους που διαθέτει, και δεν «στεγνώνει» τελείως με το ψήσιμο.
Η συνταγή
Η συνταγή αυτή δημοσιεύεται κατά την περίοδο των Χριστουγέννων, αλλά το πιάτο αυτό μπορεί να εύκολα να σερβιριστεί καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Μπορεί να γίνει ένα εξαιρετικό οικογενειακό Κυριακάτικο γεύμα, αλλά μπορείτε και να σερβιριστεί ως κυρίως πιάτο σε ειδικές εορταστικές περιστάσεις.