by admin

Υπέροχο Ψητό Χοιρινό με Γλυκοπατάτες και Πράσα

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

σκεφτήκαμε να δοκιμάσουμε μια συνταγή με χοιρινό, γλυκοπατάτες και πράσα. Είναι κάτι που δεν είχαμε δοκιμάσει ξανά αλλά δεδομένου ότι είμασταν κοντά στα Χριστούγεννα, όταν το χοιρινό είναι αρκετά δημοφιλές στο Ελληνικό τραπέζι, μας φάνηκε μια πολύ καλή ιδέα να φτιάξουμε κάτι καινούριο.

Little Cooking Tips - Delicious Sunday Pork Roast with Sweet Potatoes and Leeks

Το δοκιμάσαμε μαρινάροντας το κρέας (μια και δεν μας αρέσει η βαριά γεύση του κρέατος που αφήνει το χοιρινό) και ψήνοντάς το στο φούρνο με λίγα λαχανικά. Περιττό να σας πούμε ότι το αποτέλεσμα ήταν μια πολύ ευχάριστη έκπληξη!
Η συνταγή αυτή μπορεί να γίνει και με χοιρινό μπούτι. Εμείς όμως σας προτείνουμε να το φτιάξετε με χοιρινή ωμοπλάτη ή σπάλα, καθώς το κομμάτι αυτό είναι πιο μαλακό λόγω του επιπλέον λίπους που διαθέτει, και δεν «στεγνώνει» τελείως με το ψήσιμο.

Η συνταγή
Η συνταγή αυτή δημοσιεύεται κατά την περίοδο των Χριστουγέννων, αλλά το πιάτο αυτό μπορεί να εύκολα να σερβιριστεί καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Μπορεί να γίνει ένα εξαιρετικό οικογενειακό Κυριακάτικο γεύμα, αλλά μπορείτε και να σερβιριστεί ως κυρίως πιάτο σε ειδικές εορταστικές περιστάσεις.

Διάβασε τη συνταγή στο www.littlecookingtips.com
Κατηγορία: Κρέατα
Περισσότερες συνταγές: χοιρινό, χοιρινό με πράσα

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.littlecookingtips.com