127
Υλικά
- αμύγδαλα 125 γρ
- ζάχαρη 125 γρ
- ζάχαρη άχνη 125 γρ
- αυγά 105 γρ
- αλάτι 1 πρέζα/ες
- βούτυρο αγελάδος 125 γρ
- ζάχαρη άχνη 200 γρ
Υπεροχα, γουστοζικα, πανεμορφα και πεντανοστιμα αυτα τα μικρα πολυχρωμα γλυκακια
για καθε σας εκδηλωση...εορταστικη,βαπτισης,γαμου..Αξιζουν να τα δοκιμασετε!!!! Βαζουμε στον καδο του μιξερ τα ασπραδια με το αλατι και τα χτυπαμε να γινουν μαρεγκα.. Στο διαστημα αυτο ριχνουμε σε 5 δοσεις την κρυσταλλικη ζαχαρη και συνεχιζουμε το χτυπημα . Πρεπει να εχουμε μια μαρεγκα που να γυαλιζει και να στεκεται. Αφαιρουμε την μιση μαρεγκα σε αλλο σκευος και την αφηνουμε κατα μερος.Προσθετουμε στο μιξερ την αμυγδαλοσκονη με την αχνη και χτυπαμε για λιγα δευτερολεπτα.
για καθε σας εκδηλωση...εορταστικη,βαπτισης,γαμου..Αξιζουν να τα δοκιμασετε!!!! Βαζουμε στον καδο του μιξερ τα ασπραδια με το αλατι και τα χτυπαμε να γινουν μαρεγκα.. Στο διαστημα αυτο ριχνουμε σε 5 δοσεις την κρυσταλλικη ζαχαρη και συνεχιζουμε το χτυπημα . Πρεπει να εχουμε μια μαρεγκα που να γυαλιζει και να στεκεται. Αφαιρουμε την μιση μαρεγκα σε αλλο σκευος και την αφηνουμε κατα μερος.Προσθετουμε στο μιξερ την αμυγδαλοσκονη με την αχνη και χτυπαμε για λιγα δευτερολεπτα.
Διάβασε τη συνταγή στο syntagestisgogos.gr