by admin

Υπέροχη Σπιτική Ρεβυθόσουπα Στη Χύτρα

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Στη χύτρα το φαγητό μαγειρεύεται σωστά και ξέγνοιαστα. Ειδικά σε χρονοβόρες συνταγές όπως κοκκινιστό ή λεμονάτο μοσχάρι ή και όσπρια όπως τα φασόλια και τα ρεβύθια. Τη χύτρα μπορούμε να τη χρησιμοποιήσουμε για να μαγειρέψουμε και άλλα φαγητά εκτός από αυτά που αναφέραμε πιο πάνω. Αλλά κυρίως αυτά τα δύο συστατικά (κρέας, όσπρια) είναι που χρειάζονται και περισσότερο χρόνο μαγειρέματος.
Εκτός των άλλων η χύτρα εκτός από χρόνο εξοικονομεί και ενέργεια. Κάτι πολύ σημαντικό και για το περιβάλλον αλλά και το πορτοφόλι μας. Η σούπα αυτή είναι ιδανική πηγή πρωτεΐνης για τους vegans, αλλά και για όσους νηστεύουν. Είτε όμως είστε vegan είτε όχι, αυτή η σούπα είναι τόσο νόστιμη και χορταστική που το κρέας δεν θα σας λείψει. Ειδικά αν σερβίρετε τη ρεβυθόσουπα με ελιές Καλαμών και φρέσκο χωριάτικο ψωμί.
Διάβασε τη συνταγή στο www.littlecookingtips.com
Κατηγορία: Όσπρια
Περισσότερες συνταγές: ρεβιθόσουπα

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.littlecookingtips.com