83
Υλικά
- γάλα φρέσκο 350 γρ
- κρέμα γάλακτος 150 γρ
- ζάχαρη 80 γρ
- κορν φλάουρ 40 γρ
- αυγά 1 τμχ
- κρόκοι 3 τμχ
- βανίλια 2 τμχ
- κορν φλάουρ 60 γρ
- γάλα 600 γρ
- ζάχαρη 250 γρ
- μέλι 1 κσ
- κακάο 100 γρ
- βανίλια 2 τμχ
- βούτυρο 100 γρ
- κρουασανάκια 3 πκτ
ΥΛΙΚΑ: Για την κρέμα ζαχαροπλαστικής: 350 γρ. γάλα φρέσκο 150 γρ. κρέμα γάλακτος 80 γρ. ζάχαρη 40 γρ. κορν φλάουρ 1 αυγό 3 κρόκοι αυγών 2 βανίλιες λίγο ξύσμα πορτοκαλιού (προαιρετικά) Για την κρέμα σοκολάτας 60 γρ. κορνφλάουρ 600 γρ. γάλα πλήρες 250 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική 1 κ.σ. μέλι 100 γρ. κακάο κοσκινισμένο 2 βανίλιες 100 γρ. βούτυρο 3 πακέτα κρουασανάκια με γέμιση μιλφεϊγ
Διάβασε τη συνταγή στο tasty-mam.blogspot.com