by admin

Ζαχαρωμένα Κεράσια

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά

Ζαχαρωμένα κεράσια, σαν τα Ιταλικά Amarena ή τα Γαλλικά Griottines, σε μικρή ποσότητα και σε μια εύκολη και γρήγορη προετοιμασία, αφού θα χρησιμοποιηθούν στην παρασκευή παγωτού και το οποίο θα σας παρουσιάσω σύντομα. Είναι κεράσια ημι-γλασέ.
Διάβασε τη συνταγή στο www.kitchenstori.es
Κατηγορία: Γλυκά με φρούτα

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.kitchenstori.es