76
Υλικά
- αμύγδαλα 400 γρ
- σιμιγδάλι ψιλό 4 κσ
- μέλι 350 γρ
- ζάχαρη 150 γρ
- ξύσμα πορτοκαλιού 1 κγ
- κανέλα 0.5 κσ
- γαρύφαλλο 0.5 κσ
- ζάχαρη άχνη -
Τον ζαχαρομπακλαβά τον γνώρισα στην Σίφνο εφέτο το καλοκαίρι, η φίλη μου η Κωνσταντίνα από την Πάρο, μου το έφερε πεσκέσι μαζί με άλλα καλούδια από το παραδοσιακό κατάστημα τους στην Πάρο, την Πακτία! Το καλύτερο ζαχαρομπακλαβά μου είπε, τον κάνει ο Χαμηλοθώρης!...
Διάβασε τη συνταγή στο www.funkycook.gr