54
Υλικά
- βούτυρο 140 γρ
- ζάχαρη άχνη 110 γρ
- αυγά 6 τμχ
- κουβερτούρα 130 γρ
- ζάχαρη 110 γρ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 140 γρ
- μαρμελάδα βερίκοκο 200 γρ
- κουβερτούρα 150 γρ
- κρέμα γάλακτος 125 γρ
υλικα 140 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου 110 γρ. ζάχαρη άχνη 6 αυγά, διαχωρισμένα σε κρόκους και ασπράδια 130 γρ. κουβερτούρα 110 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική 140 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 200 γρ. ζεστή μαρμελάδα βερύκοκο υλικα για το γλασο 150 γρ. κουβερτούρα 125 γρ. κρέμα γάλακτος
Διάβασε τη συνταγή στο glykoalmyro.gr