by admin

Ζάχερ

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

υλικα 140 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου 110 γρ. ζάχαρη άχνη 6 αυγά, διαχωρισμένα σε κρόκους και ασπράδια 130 γρ. κουβερτούρα 110 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική 140 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 200 γρ. ζεστή μαρμελάδα βερύκοκο υλικα για το γλασο 150 γρ. κουβερτούρα 125 γρ. κρέμα γάλακτος
Διάβασε τη συνταγή στο glykoalmyro.gr
Κατηγορία: Τούρτες-Κορμοί

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το glykoalmyro.gr