164
Υλικά
- κουνουπίδι 0.5 κιλ
- ελαιόλαδο 5 κσ
- φρυγανιά 3 κσ
- φρυγανιές 2 κσ
- κύμινο 0.5 κγ
- αλάτι 0.5 κγ
- πάπρικα γλυκιά 0.25 κγ
- πάπρικα 0.25 κγ
Δεν ξέρω ως τι σερβίρουν αυτό το πιάτο στην Ιταλία, αλλά εγώ το σέρβιρα ως σαλάτα στη μέση του τραπεζιού. Εξάλλου με το κρύο που έχουμε αυτές τις μέρες θέλαμε περισσότερο ζεστές παρά δροσερές σαλάτες!
Όπως πάντα (ή έστω σχεδόν πάντα) η συνταγή προσαρμόστηκε στα δικά μου μέτρα. Η κύρια επέμβαση μου ήταν στις ποσότητες των υλικών και κυρίως στην ποσότητα του ελαιολάδου γιατί οι 2 κουταλιές της συνταγές μου φάνηκαν λίγες για το ½ κιλό κουνουπίδι που έφτιαξα…
Διάβασε τη συνταγή στο www.cretangastronomy.gr