by admin

Ζουμερή σοκολατόπιτα χωρίς ζάχαρη και χωρίς μίξερ

No ratings yet

  (0)

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Αναμειγνύουμε το αλεύρι με την στέβια, το κακάο, λίγο αλάτι, το μπέικιν και τις βανίλιες. Στο γάλα βάζουμε το ξύδι, ανακατέυουμε και αφήνουμε για 10 λεπτά. Το ρίχνουμε στο αλέυρι μαζί με το γιαούρτι και δουλεύουμε. Ενσωματώνουμε το λάδι και το χλιαρό νερό. Απλώνουμε το μείγμα σε ταψί 34 εκατοστών με αντικολλητικό χαρτί. Κουνάμε ελαφρώς και ψήνουμε στους 170 βαθμούς στις αντιστάσεις για 25 λεπτά.
Διάβασε τη συνταγή στο foodaholics.gr
Κατηγορία: Πίτες-Τάρτες
Περισσότερες συνταγές: σοκολατόπιτα

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το foodaholics.gr