71
Υλικά
- ζάχαρη 250 γρ
- χυμός πορτοκαλιού 300 γρ
- μέλι 70 γρ
- λικέρ πορτοκάλι 1 σφην
- κανέλα 1 ξύλο/α
- φύλλο κρούστας 6 φύλλα
- αυγά 4 τμχ
- ζάχαρη 230 γρ
- ελαιόλαδο 250 γρ
- στραγγιστό γιαούρτι 300 γρ
- γάλα 0.5 φλ
- μπέκιν πάουντερ 1.5 κγ
- εσάνς βανίλιας 0.5 κγ
- πορτοκάλια 2 τμχ
- βούτυρο 65 γρ
Η πιο απολαυστική, η πιο αρωματική, η πιο ζουμερή πορτοκαλόπιτα είναι πλέον γεγονός. Η συνταγή θα σας εντυπωσιάσει ενώ όλοι θα σας ζητάνε να τους πείτε πώς τη φτιάξατε. Αυτή τη φορά όμως έκανα τις αλλαγές από την αρχή και το αποτέλεσμα εξέπληξε ακόμα κι εμένα. Δεν νομίζω ότι θα κάνω κάποια αλλαγή γι’ αυτό το λόγο σας την παραθέτω.
Διάβασε τη συνταγή στο pastry-tsio.blogspot.com