285
Υλικά
- πιπεριές Φλωρίνης 1 τμχ
- πιπεριές κέρατο 1 τμχ
- δεντρολίβανο 1 κλων
- λεμόνι 0.5 τμχ
- ελαιόλαδο 2 κσ
- χυμός λεμονιού 75 ml
- ελαιόλαδο 150 ml
Η απλή, κλασική γεύση του ψητού κοτόπουλου με λεμόνι είναι απ’ τις πιο δημοφιλείς συνταγές καθημερινότητας σε κάθε Ελληνικό σπίτι,... Η απλή, κλασική γεύση του ψητού κοτόπουλου με λεμόνι είναι απ’ τις πιο δημοφιλείς συνταγές καθημερινότητας σε κάθε Ελληνικό σπίτι, είτε στο φούρνο, είτε στα κάρβουνα. Ένα απ’ τα βασικά της τεχνικά θέματα όμως, είναι ότι για να βγουν ψημένα σωστά τα μπούτια που είναι “κόκκινοι μύες” με ενδομυϊκό λίπος, συνήθως στεγνώνει το στήθος που έχει λιγότερο ενδομυϊκό λίπος ως “λευκός μυς”.
Διάβασε τη συνταγή στο caruso.gr