by admin

Ζυμαρικά με μπέικον και μπλε τυρί

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Πασπαλίζουμε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι και σερβίρουμε.Διαδικασία Σε μια βαθιά κατσαρόλα με μπόλικο αλατισμένο νερό που κοχλάζει, βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Τα αδειάζουμε σε ένα σουρωτήρι, ρίχνουμε κρύο νερό και τα στραγγίζουμε. Παράλληλα, σε μια άλλη μικρή κατσαρόλα με μπόλικο αλατισμένο νερό που κοχλάζει, ζεματίζουμε το κουνουπίδι ή το μπρόκολο για περίπου 1/2 με 1 λεπτό, ίσα-ίσα να μαλακώσει λίγο, και το στραγγίζουμε σε ένα σουρωτήρι. Σε ένα μικρό αντικολλητικό τηγάνι σοτάρουμε το μπέικον σε μέτρια φωτιά και χωρίς άλλη λιπαρή ουσία, για περίπου 2 - 3 λεπτά ή
Διάβασε τη συνταγή στο www.gastronomos.gr
Κατηγορία: Ζυμαρικά
Περισσότερες συνταγές: ζυμαρικά

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.gastronomos.gr