86
Υλικά
- καλαμάρια 700 γρ
- ζυμαρικά 500 γρ
- σκόρδο 3 σκελ
- μαϊντανός 2 κσ
- καυτερές πιπεριές 1 τμχ
- ελαιόλαδο 4 κσ
- λευκό κρασί 0.5 ποτ
Αυτό είναι, πραγματικά, πιάτο βγαλμένο από την κουζίνα μιας “ιταλικής trattoria”!!! Ένα πιάτο που είμαι περήφανος που έφτιαξα. Δυνατή γεύση, υπέροχα αρώματα, ζυμαρικά που κρατούν υπέροχα στο δόντι. Το διακριτικό άρωμα του σκόρδου, το “αδιάκριτο” κάψιμο του pepperoncino, μία εξαιρετική σάλτσα ντομάτας που δένει υπέροχα με τα ονειρικά ζυμαρικά…
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagespareas.gr