59
Υλικά1 φλυτζάνι χλιαρό νερό30 γρ. Μαγιά μπύρας φρέσκια ή 2 φακελλάκια ξερήαλεύρι όσο χρειασθείαλάτιελάχιστη ζάχαρηλάδι για το τηγάνισμαΕκτέλεσηΣε μία λεκάνη βάζουμε το νερό, το γάλα και διαλύουμε καλά τη μαγιά μπύρας.Προσθέτουμε τη ζάχαρη, το αλάτι και ρίχνουμε λίγο λίγο το αλεύρι ζυμώνοντας συνέχεια.Προσθέτουμε όσο αλεύρι χρειάζεται, ώστε να σχηματισθεί μια ομοιόμορφη σφιχτή ζύμη, [...]Ζύμη για πιροσκί είναι ένα άρθρο από το: Συνταγές Μαμάς
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagesmamas.com