76
Υλικά
- αλεύρι μαλακό 250 γρ
- βούτυρο αγελάδος 125 γρ
- αλάτι 1 κγ
- ζάχαρη 1 πρέζα/ες
- αυγά 1 τμχ
Αυτή είναι η πιο εύκολη και γρήγορη συνταγή για να φτιάξουμε ζύμη για τάρτες.
Οι Γάλλοι τη λένε ζύμη μπριζέ και είναι οι πρώτοι που την έκαναν γνωστή στον κόσμο.Πρόκειται για μια πολύ νόστιμη και τραγανή ζύμη, που μπορούμε να την χρησιμοποιήσουμε για να φτιάξουμε, ό,τι θέλουμε.
Οι Γάλλοι τη λένε ζύμη μπριζέ και είναι οι πρώτοι που την έκαναν γνωστή στον κόσμο.Πρόκειται για μια πολύ νόστιμη και τραγανή ζύμη, που μπορούμε να την χρησιμοποιήσουμε για να φτιάξουμε, ό,τι θέλουμε.
Διάβασε τη συνταγή στο faghta-giagias.blogspot.com