by admin

Ζύμη κουρού με ελαιόλαδο - Τυροπιτάκια

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά

Η ζύμη κουρού λίγο πολύ είναι η ίδια. Άλλος βάζει μαργαρίνη, άλλος ηλιέλαιο, άλλος γάλα άλλος γιαούρτι και πάει λέγοντας.
Εγώ δεν προτιμώ τα ηλιέλαια και τις μαργαρίνες, και πάντα μα πάντα τα αντικαθιστώ με εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο που έχουμε από την Κρήτη.
Επίσης δεν συμπαθώ τα στραγγιστά αγελαδινά γιαούρτια, προτιμώ αυτά με την πέτσα....
Παραξενιές θα μου πείτε... μπορεί!
Ελάτε να σας δείξω πως κάνω εγώ την ζύμη κουρού.
Στην συγκεκριμένη περίπτωση έκανα τυροπιτάκια, αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί οπουδήποτε θέλετε φύλλο κουρού. Κόστος σχετικά μέτριο.
Αρκετά εύκολη συνταγή ακόμη και για αρχάριους!
Χρόνος προετοιμασίας ζύμης: 15 λεπτά
Χρόνος προετοιμασίας για τα τυροπιτάκια: 1 ώρα
Χρόνος ψησίματος: 25 περίπου λεπτά για μικρά μικρά τυροπιτάκια...
Διάβασε τη συνταγή στο cookpad.com
Κατηγορία: Ζύμες
Περισσότερες συνταγές: τυροπιτάκια, τυροπιτάκια κουρού

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το cookpad.com