Στη παρέα μας λατρεύουμε τα λαχανάκια Βρυξελλών, εν αντιθέσει με πολλούς που δεν εκτιμούν τη γαστρονομική αξία της ελαφρά πικρής …
Συνταγές από το caruso.gr
-
caruso.gr
-
Η τέλεια καραμελωμένη πανσέτα όπου το λίπος έχει μειωθεί, χρυσίσει και είναι ελαφρά τραγανό, η σάρκα είναι καραμελωμένη απ’ έξω, …
-
Το αγιολί (aioli) είναι για μένα η απόλυτη εναλλακτική της σκορδαλιάς που δε με πειράζει στο στομάχι και ως τέτοια …
-
Η κοτόσουπα αυγολέμονο είναι τοποθετημένη στο μυαλό των περισσότερων ως ένα χειμωνιάτικο φαγητό θαλπωρής που μας κάνει καλό, ειδικά όταν …
-
Το Μπλανκέτ ντε Βω (Blanquette de Veau) είναι ένα εξαιρετικά δημοφιλές οικογενειακό πιάτο θαλπωρής της κλασικής Γαλλικής κουζίνας. Το πρώτο …
-
Το χοιρινό με ρεβίθια είναι μια παραδοσιακή συνταγή σε πολλά μέρη της Ελλάδας και κυρίως στη Κρήτη, απ’ ότι μαθαίνω. …
-
Η παντζαροσαλάτα είναι μια απ’ τις πιο γλυκές γευστικές αναμνήσεις που έχω απ’ τα τραπέζια της μάνας μου, όταν ήμουν …
-
Το χοιρινό μπούτι χωρίς πέτσα στο φούρνο είναι απ’ τα πολύ απλά και νόστιμα φαγητά που ταιριάζει σε καθημερινές αλλά …
- Results for {phrase} ({results_count} of {results_count_total})Displaying {results_count} results of {results_count_total}
-
Το χοιρινό και τα μήλα είναι προφανές πως ταιριάζουν ιδανικά, καθώς το νόστιμο, λιπώδες αλλά σχετικά ουδέτερο γευστικά χοιρινό, ζητά …
-
Δεν νομίζω να υπάρχει απλούστερη συνταγή με τόσο νόστιμο και υγιεινό αποτέλεσμα που να δικαιώνει μάλιστα απόλυτα τα εξαιρετικής ποιότητας …
-
Μια τυπική Γαλλική συνταγή, με πολλές μικρές τεχνικές για να πετύχει νοστιμιά και κυρίως τέλεια υφή στη σάλτσα, που είναι …
-
Η πάπια πορτοκάλι είναι στανταράκι στη διεθνή κουζίνα, αλλά μη ξεχνιέστε… πρόκειται για Γαλλική συνταγή και ως τέτοια έχει αυστηρούς …
-
Τα χτένια είναι ένα υλικό βάσης κατάλληλο για πολλές δημιουργικές προσεγγίσεις σε ορεκτικά, με την προϋπόθεση ότι παίζει πάντα πρωταγωνιστικό …
-
Τα ζυμαρικά με πέστο ξηρών καρπών τα πρωτοδοκίμασα σε μια τρατορία στη Ρώμη πριν 30 χρόνια και θυμάμαι πως έμεινα …
-
Το κουνουπίδι σοφιγάδο είναι μια παραδοσιακή επτανησιακή συνταγή, πανομοιότυπη με το γιαχνί στην υπόλοιπη Ελλάδα, δηλαδή πρόκειται για κουνουπίδι που …
-
Κάθε ψαρόσουπα έχει τα μικρά μυστικά της ανάλογα με τα ψάρια που θα βάλετε μέσα και εδώ έχουμε ξεκινήσει με …
-
Τα λινγουίνι με τοματίνια και προσιούτο (Linguine con tomatine & prosciutto crudo) είναι μια κατ’ εξοχήν τεμπέλικη, απλή, γρήγορη συνταγή …
-
Τα φιλέτα τσιπούρας με σπανάκι Φλορεντίν σε τούρτες σφολιάτας είναι μια δικιά μου “πρωτότυπη” ιδέα για ένα επίσημο ή γιορταστικό …
-
Τα λαζάνια στο μυαλό μου είναι τοποθετημένα ως μια νόστιμη “Κυριακάτικου χαρακτήρα” συνταγή θαλπωρής που ανεξάρτητα απ’ τη γέμιση, θα …
-
Το κέικ λεμονιού είναι ανάμεσα στα δημοφιλέστερα κέικ μαζί με τα κέικ βανίλιας, πορτοκαλιού και σοκολάτας, που θα ανεβάσουμε προσεχώς. …