Αυτή είναι η πιο εύκολη, vegan τούρτα σοκολάτας, που ουδείς καταλαβαίνει την ιδιαιτερότητά της. Έχει τόσο πλούσια σοκολατένια γεύση που …
Συνταγές από το www.pandespani.com
-
www.pandespani.com
-
Ζεστά χοιρινά παϊδάκια (2). Αυτή τη φορά με ιξώδες, υπερσυμπυκνωμένο γλάσο, να κολλάει πάνω τους και στα δάχτυλα· να στάζει …
-
Ετοιμάστε εύκολα σαν Γιαπωνέζος το πιο νόστιμο, ζουμερό φιλέτο μπούτι κοτόπουλου, γλασαρισμένο με σπιτική σάλτσα τεριγιάκι.
-
Το δεύτερο μέρος για την ιστορία της πίτσας, το όνομά της και την διαδρομή της στη Νάπολη. Τα συγγενή είδη …
-
Μια πάστα ελιάς με όνομα αφιερωμένο στην κάππαρη! Ταπενάντ από την Νότια Γαλλία, στην πρώτη αυθεντική εκδοχή, στην κλασική πληθωρική …
-
Φθινοπωρινό και χειμωνιάτικο κόμφορτ πιάτο, εντυπωσιακό σε γεύση, αρωματικό και κρεμώδες. Πράσινα λαζάνια με κολοκύθα στην βετζετέριαν εκδοχή τους, αλλά …
-
Απ’ την μερακλίδικη καρδιά της ελληνικής κουζίνας, ένας διακεκριμένος μεζές, με φανατικούς φίλους. Κοκκινιστά σαλιγκάρια, αρωματισμένα με γαρίφαλο. The post …
-
Αυτό είναι το πιο πρόσφατο, νόστιμο κόλπο, που προβιβάζει τους κρόκους αυγών σε γκουρμέ συστατικό για πολλά πιάτα. Από τις …
- Results for {phrase} ({results_count} of {results_count_total})Displaying {results_count} results of {results_count_total}
-
Η ναπολιτάνικη μαγειρική φαντασία σ’ ένα πιάτο που παρατείνει το καλοκαίρι. Κόκκινες και κίτρινες πιπεριές γεμιστές με ζυμαρικά, λαχανικά και …
-
Το πιο πλούσιο σε αρώματα τσάι μασάλα βγήκε από τους φτωχούς δρόμους της μεγάλης βρετανικής αποικίας. Δοκιμάστε το, πειραματιστείτε και …
-
Oδηγός για χοιρινά παϊδάκια. Πόσα είδη υπάρχουν; Ποιες οι διαφορές μεταξύ Spare ribs και Baby back ribs. Πως ξεχωρίζουμε και …
-
Τρυφερά, μέτρια πικάντικα και καπνιστά χοιρινά παϊδάκια (Spare ribs ή/και Back Ribs), που πέφτουν απ’ το κόκαλο. Καραμελωμένα, ψημένα στο …
-
Η πιο εκρηκτική μακαρονάδα της Παρθενόπης φέρει το όνομα του διάσημου ηφαιστείου της. Βεζούβιος. Εκπληκτικό πιάτο της ναπολιτάνικης κουζίνας, που …
-
Τα τέσσερα στοιχεία της γεύσης στο πιο απαραίτητο λαχανικό της κουζίνας. Μικρά, ολόκληρα, γλυκόξινα καραμελωμένα κρεμμύδια, στα οποία θα κολλήσετε.
-
Η κλασική ιταλική γαριδομακαρονάδα φτιαγμένη με τον πιο παλιό τρόπο: στη λαδόκολλα. Υπερνόστιμη, ελαφριά, με ντοματένια σάλτσα και ζωμό γαρίδας. …
-
Χιτ καλοκαιρινή τάρτα με κεράσια. Με υπερτραγανή βάση από σαβαγιάρ και αμύγδαλα, βανιλάτη κρέμα ντιπλομάτ (ή μπαβαρουά), μεγάλα κεράσια Βοδενών …
-
Κυριαρχεί στην ζαχαροπλαστική, δεν αποτραβιέται απ’ την μαγειρική και δεσπόζει στην μαγεία της ευχαρίστησης. Γνωριστείτε με την λευκή, αστραφτερή κυρία …
-
Με λίγο σκόρδο ή πολύ, με άνηθο ή δυόσμο ή μέντα, με καρφιτσωμένη ελιά ή δυο πράσινα φυλλαράκια, το τζατζίκι …
-
Από τις πολύ γουστόζικες, γρήγορες μακαρονάδες, με απλά υλικά. Κοντά, ολικής αλέσεως ζυμαρικά με τόνο και μοτσαρέλα. Σε δύο εκδοχές …
-
Πως προτιμάτε να σας περιμένει η καλοκαιρινή φρουτοσαλάτα στο ψυγείο; Νόστιμη και χορταστική όλες τις ώρες ή ελαφριά και διαίτης; …