Τραγανοί εξωτερικά και μαλακοί εσωτερικά, αφράτοι, με λεία υφή, χωρίς κομματάκια, και απίθανη σοκολατένια και αμυγδαλένια γεύση. Οι σοκολατένιοι εργολάβοι …
Συνταγές από το www.steliosparliaros.gr
-
www.steliosparliaros.gr
-
Ο χαλβάς, το comfort γλυκό που μας γυρνάει πίσω στα παιδικά μας χρόνια, γίνεται δημιουργικός με βάση την ινδική καρύδα, …
-
α Σαββατοκύριακα προσφέρονται για μαγειρικούς πειραματισμούς. Συνδυάστε μοτσαρέλα με μαρμελάδα πορτοκάλι σε μια διαφορετική τάρτα και το αποτέλεσμα θα σας …
-
Πολτοποιούμε στον πολυκόφτη ταμαζί με τα ήδη τριμμένα καρύδια. Τοποθετούμε ένα τσέρκι διαμέτρου 24 εκ. σε πιατέλα και αδειάζουμε εκεί …
-
Σε μεγάλη κατσαρόλα με κρύο νερό βράζουμε τα κάστανα μέχρι να μαλακώσουν. Τα αφήνουμε να κρυώσουν λίγο και τα ξεφλουδίζουμε. …
-
Κίτρινο τυρί, ζαμπόν και λιαστές ντομάτες συνδυάζονται αρμονικά σε αυτά τα αλμυρά κέικ και αποτελούν υπέροχη ιδέα για ένα απολαυστικό …
-
Ένα εύκολο ανάλαφρο γλυκό που συνδυάζει τα αρώματα του λεμονιού και του βουτύρου με τη φινετσάτη γεύση του αμυγδάλου. Αν …
-
Ο Στέλιος Παρλιάρος φτιάχνει την ελληνική εκδοχή της αλμυρής καραμέλας butterscotch. Δοκίμασε αυτό το εξαιρετικό άλειμμα αλατισμένου μελιού!
- Results for {phrase} ({results_count} of {results_count_total})Displaying {results_count} results of {results_count_total}
-
Ανακατεύουμε τη ζάχαρη μαζί με το αμύγδαλο, τα αβγά, το χυμό και το ξύσμα. Στο τέλος προσθέτουμε το βούτυρο. Ομογενοποιούμε …
-
Βάζουμε τις σταφίδες μέσα στο κονιάκ και τις αφήνουμε να μουλιάσουν για ένα βράδυ ή για τουλάχιστον μία ώρα. Σε …
-
Βάζουμε τα μανταρίνια σε κατσαρόλα, με νερό που να τα σκεπάζει κατά δύο δάχτυλα, και βράζουμε μέχρι να μαλακώσουν, για …
-
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200°C. Βουτυρώνουμε έξι μικρά πυρίμαχα φορμάκια για σουφλέ και πασπαλίζουμε τον πυθμένα και τα εσωτερικά τοιχώματα …
-
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τη ζάχαρη με το αμύγδαλο φίλε, τα κόντιτα και τα ασπράδια. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 160°C …
-
Αν είσαι λάτρης του διάσημου ιταλικού γλυκού, αυτή η διπλή πανακότα με δύο στρώσεις και λαχταριστό κραμπλ σοκολάτας θα σε …
-
Αν θέλετε να φτιάξετε μια εύκολη βασιλόπιτα με σίγουρη επιτυχία, δοκιμάστε αυτό το εύκολο, αφράτο και μαλακό κέικ που μοσχοβολάει …
-
Αν θέλετε να φτιάξετε μια εύκολη βασιλόπιτα με σίγουρη επιτυχία, δοκιμάστε αυτό το εύκολο, αφράτο και μαλακό κέικ που μοσχοβολάει …
-
Αφράτη και πληθωρική, η Πολίτικη βασιλόπιτα μας κερδίζει με τα άρωματά της από την Ανατολή – μυρίζει μαστίχα και μαχλέπι!
-
Τα Speculoos ή Gingerbread έρχονται από το Βέλγιο, μοσχομυρίζουν μπαχαρικά και ολοκληρώνουν τη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα στο σπίτι.
-
Αυτό το ζελέ με ροζέ σαμπάνια ή αφρώδες κρασί και σμέουρα είναι ελαφρύ, αφού δεν έχει πολλά λιπαρά και είναι …
-
Τραγανά κομμάτια ζύμης βουτηγμένα σε σιρόπι, με σταγόνες από μέλι να λαμπυρίζουν σαν δροσοσταλίδες επάνω τους. Οι δίπλες λιώνουν τρυφερά …