Χρησιμοποιούμε τα υλικά του μελομακάρονου για να δημιουργήσουμε μία πρωτότυπη βασιλόπιτα που θα κλέψει τις εντυπώσεις στο γιορτινό τραπέζι με …
Συνταγές από το www.steliosparliaros.gr
-
-
Στο χριστουγεννιάτικο κέικ του Στέλιου το κάρδαμο συναντά το πορτοκάλι και μαζί μπλέκονται με τα ξερά βερίκοκα και τη σοκολάτα. …
-
Σε μια κατσαρόλα λιώνουμε το βούτυρο και ρίχνουμε το σιμιγδάλι. Χαμηλώνουμε την ένταση της φωτιάς στη χαμηλότερη δυνατή βαθμίδα και …
-
Πλένουμε τα πορτοκάλια και τα λεμόνια και τα βάζουμε ολόκληρα σε μία βαθιά κατσαρόλα. Τα σκεπάζουμε με νερό και τα …
-
Καθαρίζουμε τα κυδώνια και τα αχλάδια και τα κόβουμε σε κομμάτια. Σε ένα τουλουπάνι τοποθετούμε τα κουκούτσια από τα φρούτα …
-
Αν θέλετε να μυρίσει το σπίτι βούτυρο, κανέλα, γαρίφαλο και μοσχοκάρυδο, δεν έχετε παρά να φτιάξετε αυτά τα γευστικά χριστουγεννιάτικα …
-
Αυτός ο εντυπωσιακός κορμός σοκολάτας με άρωμα πορτοκαλιού κλείνει υπέροχα ένα εορταστικό γεύμα και έχει ένα συγκριτικό πλεονέκτημα: είναι εξαιρετικά …
-
Τα αγαπημένα μελομακάρονα γίνονται ακόμα πιο προκλητικά με την προσθήκη ενός αναπάντεχου υλικού: του μανταρινιού. Το μανταρίνι αντικαθιστά επάξια το …
- Results for {phrase} ({results_count} of {results_count_total})Displaying {results_count} results of {results_count_total}
-
Ανακαλύψτε την απόλυτη σοκολατόπιτα με σφολιάτα, σε μια παραλλαγή της κλασικής συνταγής. Οι λεπτές στρώσεις σφολιάτας, η γευστική σοκολατένια γέμιση …
-
Η τέλεια τάρτα με ντομάτα, ελιές και βασιλικό! Με χρυσαφένια βάση και λαχταριστή γέμιση είναι ιδανική επιλογή για brunch ή …
-
Κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί σε μία τόσο πλούσια μους σοκολάτα με μελομακάρονα που δίνουν έξτρα γεύση και γιορτινό vibe, …
-
Οι κουραμπιέδες σηματοδοτούν την περίοδο των Χριστουγέννων, με τη μυρωδιά από το βούτυρο και τα καραμελωμένα αμύγδαλα να πλημμυρίζει το …
-
Δύο αγαπημένα γλυκά ενώνονται για να δημιουργήσουν μια γευστική εμπειρία! Αυτό το cheesecake black forest κερδίζει τις εντυπώσεις τόσο με …
-
* Η συνταγή για την καρυδόπιτα με φρέσκο τυρί κρέμα είναι από το νέο δωρεάν συλλεκτικό περιοδικό γεύσης του Στέλιου …
-
* Η συνταγή για την μους από φρέσκο τυρί κρέμα και κυδώνια είναι από το νέο δωρεάν συλλεκτικό περιοδικό γεύσης …
-
Τραγανοί εξωτερικά και μαλακοί εσωτερικά, αφράτοι, με λεία υφή, χωρίς κομματάκια, και απίθανη σοκολατένια και αμυγδαλένια γεύση. Οι σοκολατένιοι εργολάβοι …
-
Ο χαλβάς, το comfort γλυκό που μας γυρνάει πίσω στα παιδικά μας χρόνια, γίνεται δημιουργικός με βάση την ινδική καρύδα, …
-
α Σαββατοκύριακα προσφέρονται για μαγειρικούς πειραματισμούς. Συνδυάστε μοτσαρέλα με μαρμελάδα πορτοκάλι σε μια διαφορετική τάρτα και το αποτέλεσμα θα σας …
-
Πολτοποιούμε στον πολυκόφτη ταμαζί με τα ήδη τριμμένα καρύδια. Τοποθετούμε ένα τσέρκι διαμέτρου 24 εκ. σε πιατέλα και αδειάζουμε εκεί …
-
Σε μεγάλη κατσαρόλα με κρύο νερό βράζουμε τα κάστανα μέχρι να μαλακώσουν. Τα αφήνουμε να κρυώσουν λίγο και τα ξεφλουδίζουμε. …