Η ζύμη είναι η ίδια είτε φτιάξετε σου είτε προφιτερόλ είτε εκλεράκια. Μπούσουλας.
Συνταγές από το www.pastrychef.gr
-
www.pastrychef.gr
-
Υπέροχο γλυκό, το οποίο προτείνω ανεπιφύλακτα σε όποιον αγαπά την οξύτητα του λεμονιού και την καλή, γλυκιά ζύμη. Όταν το …
-
Κλασική, σπογκώδης αγγλική πουτίγκα, που χρονολογείται από το 1800. Δεν είναι βαριά και συνοδεύεται από αγγλική κρέμα, που θυμίζει την …
-
Ιδιαίτερο γλυκό, που για μεγαλύτερη ευκολία δεν θέλει μίξερ!
-
Θρεπτικότατο γλυκό, που συνδυάζει το υγιεινό δημητριακό με τη γλυκάδα της μελάσας και του σιροπιού ζαχαροκάλαμου. ~ Το τελικό αποτέλεσμα …
-
Γλυκειά ανάμνηση για τους παλιότερους και σχετικά ακριβό αναψυκτικό για τους νεότερους, που έλκονται από την ιδιαιτερότητα της πιπερόριζας. Χωνευτική …
-
Αν δεν έχω μηχανή παγωτού, όσο περισσότερο δουλέψω το μείγμα, αφήνοντάς το για 30′ στην κατάψυξη και μετά βγάζοντάς το …
-
Αν δεν έχω μηχανή παγωτού, όσο περισσότερο δουλέψω το μείγμα, αφήνοντάς το για 30′ στην κατάψυξη και μετά βγάζοντάς το …
- Results for {phrase} ({results_count} of {results_count_total})Displaying {results_count} results of {results_count_total}
-
Αν δεν έχω μηχανή παγωτού, όσο περισσότερο δουλέψω το μείγμα, αφήνοντάς το για 30′ στην κατάψυξη και μετά βγάζοντάς το …
-
Ιδιαίτερο γλυκό, ιδανικό για τις γιορτές, κάτι ανάμεσα σε σκαλτσούνια και κουραμπιέ από τα νησιά μας.
-
πολύ γρήγορο και πανεύκολο γλυκό, που χρησιμοποιεί το δαμάσκηνο (μπορείτε να βάλετε άλλο φρούτο στη θέση του) και το γλυκαίνει …
-
Αν δεν έχω μηχανή παγωτού, όσο περισσότερο δουλέψω το μείγμα, αφήνοντάς το για 30′ στην κατάψυξη και μετά βγάζοντάς το …
-
-
Η συνταγή απαιτεί θερμόμετρο ζαχαροπλαστικής. ~ Αυτά τα κουλουράκια μπαχαρικών που ονομάζονται “Pepernoten” στα Δανέζικα (spice nuts στα Αγγλικά), είναι …
-
Αποθηκεύω τα μπισκότα πιπερόριζας σε κουτί που κλείνει αεροστεγώς, στο οποίο έχω στρώσει λαδόχαρτο ή τα ειδικά, διακοσμητικά χαρτιά. Διατηρούνται …
-
Πολύχρωμη, παιχνιδιάρικη ιδέα για ρολό που κρύβει ζουμερή μαρμελάδα και φρούτα στο εσωτερικό της. ~ Αν θέλω μπορώ να πειραματιστώ …
-
Ο λόγος που αυτό το ρολό ονομάζεται “Αρκτικό” είναι επειδή είναι παγωμένο, μια και η γέμισή του αποτελείται από παγωτό …
-
Γκουρμέ γλυκό, το οποίο διαφοροποιείται από την κλασική, ακαταμάχητη μαρέγκα: μπερδεύεται με κουβερτούρα για πιο έντονο χρώμα και γεύση και …
-
Αγγλικό κέικ, ωδή στη μελάσα με γεύση-έκπληξη από τα μήλα και κάπου εκεί στο τέλος, το τζίντζερ να σε καίει …
-
Μπορώ να τονίσω διαφορετικά την κρέμα καραμελέ μου, προσθέτοντας στο μείγμα πριν το ψήσω ξύσμα λεμονιού ή μερικά κομμένα βατόμουρα …