Η τρίτη μπουκίτσα θα σας ενθουσιάσει! Φρέσκα ραβιόλια με gorgonzola και mascarpone -παναρισμένα και τηγανισμένα σε ελαιόλαδο- πασπαλισμένα με παρμεζάνα,…
Έχετε δοκιμάσει τζιγεροσαρμάδες; Μια γέμιση από τα βασικά υλικά της μαγειρίτσας (συκωταριά, φρέσκα κρεμμυδάκια, ρύζι), εμπλουτισμένη με σπανάκι, δυόσμο, κουκουνάρι…
H πιο εύπεπτη και βελούδινη ταραμοσαλάτα που έχω δοκιμάσει, δημιουργήθηκε όταν εξερευνούσα τις εφαρμογές του μαριναρισμένου κόκκινου κρεμμυδιού με χυμό λεμόνι.