Πασχαλινό ορεκτικό με γεμιστά αυγά
Υλικά 4 αυγά 8 κ. γλ. Μαγιονέζα 1 κ. γλ. Μουστάρδα 2 κ.σ. ψιλοκομμένο άνηθο Αλάτι, πιπέρι …
Υλικά 4 αυγά 8 κ. γλ. Μαγιονέζα 1 κ. γλ. Μουστάρδα 2 κ.σ. ψιλοκομμένο άνηθο Αλάτι, πιπέρι …
Συνοδεύει τέλεια το ουζάκι μας! Υλικά 6 αυγά πασχαλινά (βρασμένα φυσικά) 3 κουταλιές σούπας μαγιονέζα 1 κουταλιά σούπας μουστάρδα (dijon …
Μια εύκολη συνταγή.
Υλικά: 4 αυγά βραστά (σφιχτά) 70 γρ. ροκφόρ 2-3 κουταλιές της σούπας μαγιονέζα λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο …
Υλικά Αυγά – 5 βρασμένα Αντζούγες – 3 φιλετάκια Τόνος νερού – 1 μικρή κονσέρβα Πιπεριά πράσινη – 1 για …
Βρασμένα αυγά, καπνιστός σολωμός, γιαούρτι και μαγιονέζα. Η ανανέωση σε ένα πιάτο “βαρετό” είναι πραγματικότητα! Ίσως τα βαμμένα κόκκινα αυγά, …
Στολίζουμε τα αυγά που μας περίσσεψαν.
…Ο συνδυασμός του κρόκου, του αβοκάντο και της crème fraîche είναι πολύ ευχάριστος στον ουρανίσκο και η ήπια αλμύρα του …
Και επειδή μετά το Πάσχα μας μείνουν αρκετά βραστά αυγά σπασμένα ή μη,να ένα τρόπο να τα εκμεταλλευτείτε.
Ειναι κοινο μυστικο, οτι μετα την Ανασταση, ολοι ψαχνουν τροπους για να ξεφορτωθουν τα περιφημα πασχαλινα αυγα!… Πρεπει να ομολογησω …
Βράζουμε για 10 περίπου λεπτά τα αυγά, μέχρι να σφίξουν. Τα αφήνουμε να κρυώσουν, τα καθαρίζουμε και τα κόβουμε στη …
Υλικά 12 αυγά σφιχτά1/4 κγ μαύρο πιπέρι 1/2 κγ αλάτι 6 κσ μαγιονέζα 1 πρέζα χυμό λεμονιού Λίγο πιπέρι καγιέν
Τόσο πικάντικα και γευστικά αυγά είμαστε σίγουροι ότι δεν έχετε ξαναδοκιμάσει. Μια εξαιρετική συνταγή τόσο για μπουφέ όσο και για …
Αυγουλάκια γεμιστά για το πασχαλινό τραπέζι και όχι μόνο!Ένα πανεύκολο μεζεδάκι!…
Ένας ελαφρύς μεζές με χαμηλά λιπαρά, με βρασμένα αυγά.
Αυγά κόκκινα που περίσσεψαν τώρα το Πάσχα, αλλά και αυγά που φτιάχνουμε για μεζεδάκι, για μπουφέ, αλλά και για πάρτυ.
Eύκολο, νόστιμο και γήγορο.