Ομελέτα Φούρνου με λαχανικά εποχής
Λοιπόν δεν ξέρω αν το παθαίνετε και εσείς αλλά εκεί γύρω στην Τετάρτη η ενέργειά μου ψιλοεξαντλείται. Και συνήθως την …
Λοιπόν δεν ξέρω αν το παθαίνετε και εσείς αλλά εκεί γύρω στην Τετάρτη η ενέργειά μου ψιλοεξαντλείται. Και συνήθως την …
Μετά από ένα περίπου χρόνο απουσίας επιστρέψαμε με… σπαράγγια! Καλά, θα μας πείτε, “με σπαράγγια περιμένετε να κάνετε comeback;” Και …
Σπαράγγια βραστά με λάδι και λεμόνι ή και ομελέτα με σπαράγγια !!!
Τα υλικά μας: Για 4 άτομα! 3 κουταλιές βούτυρο αγελάδος 7 αυγά 500 γρ. σπαράγγια πλυμένα και καθαρισμένα 1 πιπεριά …
Τις περισσότερες φορές, τα πρωϊνά μας περιέχουν αβγά, σχεδόν σαν brunch. Τον χειμώνα είναι τηγανητά αβγά με φέτα, τώρα την …
Μια γρήγορη ομελέτα με τα λαχανικά της άνοιξης! Υλικά 2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο 4 φρέσκα κρεμμυδάκια (το λευκό και το τρυφερό …
8-10 σπαράγγια 30 γρ. μαργαρίνη με 25% βούτυρο Flora ½ κ.γ. ζάχαρη 220 γρ. γάλα φρέσκο ½ φακελάκι (3,5 γρ.) …
Μόλις έρθει ο Μάρτιος, βγαίνουμε στους αγρούς για να μαζέψουμε τα άγρια σπαράγγια μας. Τα μαγειρεύουμε με αυγουλάκια ματάκια και …
Από καιρό ήθελα να φτιάξω αυτό το πιάτο καθώς μου αρέσουν πολύ (και) τα σπαράγγια… Τα άγρια σπαράγγια που φυτρώνουν …
Αν είσαι απ’ αυτούς που παίρνουν τα βουνά κάθε σ/κ, κράτα τα μάτια σου ανοιχτά γιατί αν βρεις άγρια έκανες …
Είναι αποκαλυπτική εμπειρία για μένα όταν γεύομαι κάτι καινούριο. Δεν αναφέρομαι τόσο σε προϊόντα νέων μεθόδων μαγειρικής αλλά πιο πολύ …
Yλικά 1 μάτσο άγρια σπαράγγια 3 αυγά Ελαιόλαδο για το τηγάνι μισή κούπα περίπου Αλάτι…
Ο Χριστόφορος Πέσκιας μας μαθαίνει να καθαρίζουμε τα σπαράγγια και στο τέλος, φτιάχνει μια νόστιμη ομελέτα.
Aπό τη chef Λίλα Κούρτη Ημερομηνία Προβολής: 16/12/2011…