Poached eggs με χαλούμι και μπέικον
Υπάρχει ένας πολύ εύκολος και πολύ γρήγορος τρόπος για να ετοιμάσετε αυγά ποσέ. Για #πρωινό τα ετοίμασα και τα σερβίρω …
Υπάρχει ένας πολύ εύκολος και πολύ γρήγορος τρόπος για να ετοιμάσετε αυγά ποσέ. Για #πρωινό τα ετοίμασα και τα σερβίρω …
Μια νόστιμη και διαφορετική συνταγή, με καταγωγή από την αγαπημένη Ιταλία, σας προτείνω σήμερα. :)) Η στράτα, είναι κάτι ανάμεσα …
υλικά 3 μέτρια κρεμμύδια κομμένα σε φέτες 2 κουταλιές ελαιόλαδο αλάτι, πιπέρι 60γρ ψίχουλα (2-3 φέτες ψωμί) 100γρ παρμεζάνα τριμμένη …
Η συνταγή γι’ αυτή την απίστευτη ομελέτα, είναι της θεία μου της Αντριάνας. Την έφτιαχνε περισσότερο την εποχή που άρχιζαν …
-Χτυπήστε ελαφρά τα αυγά με ένα πιρούνι και προσθέστε μια πρέζα αλάτι.-Ζεστάνετε λίγο λάδι σε ένα τηγάνι.-Προσθέστε την πατάτα και …
Η παλιά συνταγή γι᾿ αυτή την ομελέτα είναι με ψωμί και τσιγαρίδες , ένα καταπληκτικό μεζέ, που ανήκει στην κατηγορία …
Με τα αυγά ποσέ όμως πάνω σε φρυγανισμένη φέτα ψωμιού το ξέρεις ότι τρως τροφή ελαφριά σαν τον αφρό, δίχως …
Έχετε λιγουρίτσες ή θέλετε ένα γρήγορο σνακ; Ακολουθήστε τη συνταγούλα και δεν θα χάσετε!
Ένα κύριο πιάτο στο διαιτολόγιο του απλού ανθρώπου. Όπως με όλα τα κύρια πιάτα, η σάλτσα μπορεί να αξιοποιηθεί σερβιρισμένη …
Πολύ εμφανίσιμο πιάτο, που γίνεται πολύ εύκολα και γρήγορα.Το αλεύρι, το αυγό και η φρυγανιά, τα κάνουν νοστιμότατα, με πολύ …
Από τη Νανά Δαρειώτη ,4 αβγά 100 γρ. ελληνικό προσούτο Ifantis 4 φέτες ψωμί 1 φλ. γάλα Δωδώνη 1 πιπεριά …
Ένας διαφορετικός τρόπος να απολαύσουμε αυγά.
Η συνταγή σήμερα έχει γλυκοπατάτες και αυγά. Εύκολα και χωρίς κόπο, στο φούρνο. Μπορείτε να ετοιμάσετε το σημερινό πιάτο είτε …
Το θεματάκι που έχω με τη μυρωδιά του αυγού αλλά και με το να είναι καλά ψημένα για να μην …
Yλικά 4 αυγά 4 τετράγωνες φέτες ψωμιού (προηγούμενης ημέρας) πάχους 4 εκ. λάδι ) γάλα αλάτι …
Aπό τον chef Βιτσέντζο Ζάννι Ημερομηνία Προβολής: 30/11/2011…
Από τον Chef Κώστα Τσίγκα Μια συνταγή εμπνευσμένη απο το πασίγνωστο παραμύθι του Dr. Seuss Ημερομηνία Προβολής: 02/03/2011 …
Χορταστικό και υγιεινό.