Χαλβάς με σουμάδα και κρέμα κανέλας!!!
Υλικά: 250 γρ σιμιγδάλι ψιλό, 250 γρ βούτυρο αγελάδας τεμαχισμένο, 800 γρ φρέσκο γάλα, 500 γρ σουμάδα, ξύσμα από ένα …
Υλικά: 250 γρ σιμιγδάλι ψιλό, 250 γρ βούτυρο αγελάδας τεμαχισμένο, 800 γρ φρέσκο γάλα, 500 γρ σουμάδα, ξύσμα από ένα …
Τι κι αν ο γιός μου ζητά να βγει η παγωτομηχανή από το ντουλάπι…Εγώ είμαι ακόμη κολλημένη με σοκολάτα… ΥΛΙΚΑ …
Υλικά συνταγής 3 φλυτζάνια σιμιγδάλι ψιλό 1 1/2 φλιτζάνι αμύγδαλα ασπρισμένα και κομμένα στη μέση 1 φλιτζάνι αραβοσιτέλαιο Για το …
Από την Chef Ντίνα Νικολάου ,1 lt γάλα φρέσκο 150 γρ. ζάχαρη 150 γρ. σιμιγδάλι ψιλό 1 κ.γ. απόσταγμα αμυγδάλου …
Αγαπημένη συνταγή κυρίως την εποχή της νηστείας. Υλικά 1 κούπα λάδι μισό μισό με σπορέλαιο 2 κούπες σιμιγδάλι , 1,5 …
Για τους λάτρεις της καρύδας… και στον χαλβά!
Υλικά 250 γρ. βούτυρο 1 κούπα ζάχαρη 1 κούπα αλεύρι 1 1/2 κούπα σιμιγδάλι ψιλό 4 αυγά 1 φακελάκι baking …
Ο απλός κλασσικός σιμιγδαλένιος χαλβάς μπορεί να «μεταμορφωθεί» σ’ ένα υπέροχο γλυκό που ίσως δεν το έχετε έτσι φανταστεί, αν …
Νηστίσιμος χαλβάς και νόστημος