Ρυζοχαλβάς από την Αταλάντη – Rice Halva
Η συνταγή αυτού του υπέροχου λευκού χαλβά δημοσιεύεται για πρώτη φορά εδώ, στο blog μου. Είναι ένα νηστίσιμο γλυκάκι από …
Η συνταγή αυτού του υπέροχου λευκού χαλβά δημοσιεύεται για πρώτη φορά εδώ, στο blog μου. Είναι ένα νηστίσιμο γλυκάκι από …
ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΣ ΜΕΛΙΠΗΚΤΟΣ ΧΑΛΒΑΣ..!!!
Υλικά 125 γρ. άχνη ζάχαρη 125 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική200 γρ. Πούδρα αμυγδάλου 1 αυγό3 κ.σ. ανθόνερο* Αντί για ανθόνερο μπορούμε να βάλουμε …
Υλικά για την ζύμη > 230 gr. σιμιγδάλι ψιλό > 80 gr. αμυγδαλόψιχα > 115 gr. βούτυρο + 3 κουταλιές …
Τρουφάκια αμυγδάλου έξτρα αρωματικά, χάρη στο ξύσμα πορτοκαλιού, το ανθόνερο και την βανίλια (τι άρωμα βανίλιας θα ήμουν άλλωστε, αν …
2800 ml νερό 1 κιλό σιμιγδάλι χονδρό 200 γρ. ανθόνερο 200 γρ. μαργαρίνη με 25% βούτυρο Flora 20 …
Σιγοκαβουρντισμένος σιμιγδαλένιος χαλβάς με ανθόνερο.Ο χαλβάς είναι από τα πιο βασικά γλυκά της ελληνικής κουζίνας. Τόσο ο σιμιγδαλένιος όσο και …
Ένας χαλβάς διαφορετικός, χρυσαφένιος, αρωματικός, νηστίσιμος, ελαφρύς αλλά πολύ γευστικός! Μοιάζει πολύ στην υφή με το Χαλβά Φαρσάλων αλλά έχει …
Από τον Chef Ανδρέα Λαγό 300 γρ. φιλέ αμυγδάλου
Κέρασμα για χαρές! Η πρώτη ανάρτηση μετά από χαρμόσυνα οικογενειακά γεγονότα είναι ως συνήθως γλυκό. Για την πανέμορφη μικρούλα που …