Χαλβάς με πορτοκάλι !!!
Χαλβάς άσπρος σιμιγδαλένιος!!! (εύκολο γλυκό ψυγείου).
Χαλβάς άσπρος σιμιγδαλένιος!!! (εύκολο γλυκό ψυγείου).
Μικρά γευστικά γλυκάκια, βουτηγμένα στην ινδική καρύδα, ανέξοδα και νηστίσιμα! Λίγα μυστικά ακόμα Τη συνταγή αυτή την εχω χρόνια απο …
Υλικά 1 φλιτζάνι λάδι [μισό καλαμποκέλαιο μισό ελαιόλαδο] 1 φλιτζάνι σιμιγδάλι χονδρό 1 φλιτζάνι σιμιγδάλι ψηλό 3 φλυτζάνια ζάχαρη 4 …
Υλικά 1 πακέτο 500 γραμ σιμιγδάλι χονδρό 1 ποτήρι καλαμποκέλαιο 1 μικρό πακετάκι τρούφα περίπου 1 κούπα τσαγιού 3 ποτήρια …
Διατηρούνται για καιρό καλά κλεισμένες αεροστεγώς και τα τρίμματά τους είναι τέλεια πάνω σε γιαούρτι! Το βασικό συστατικό της συνταγής …
Ένα πολύ εύκολο και πολύ γευστικό γλυκό με πολλές παραλλαγές που προσαρμόζονται στις γευστικές επιλογές του καθένα. Ειδικά για τη …
ΥΛΙΚΑ 250 γρ.νισεστές … 3 κούπες ζάχαρη 1/2 κουταλάκι βανίλια 5 κούπες νερό 1/2 κούπες αμύγδαλα ασπρισμένα κ χωρισμένα στη …
Υλικά 1 φλυτζάνι τσαγιού λάδι [έβαλα καλαμποκέλαιο για πιό ελαφρύ] 2 φλυτζάνια τσαγιού σιμιγδάλι χονδρό 3 φλυτζάνια τσαγιού ζάχαρη 5 …
Σιμιγδαλένιος χαλβάς για τη νηστεία και όχι μόνο!160 γρ λάδι ραφινέ (ηλιέλαιο, καλαμποκέλαιο κλπ.) 320 γρ χοντρό σιμιγδάλι 760 γρ …
Υλικά Σιμιγδάλι ψιλό 1/2 πακέτο Κουκουνάρια 1 κουταλιά σούπας γεμάτη Καλαμποκέλαιο 1 ποτήρι Μαρμελάδα φράουλα Για το σιρόπι Ζάχαρη 1 …
Υλικά: 1 ποτήρι καλαμπολέλαιο 2 ποτήρια σιμιγδάλι χοντρό 3 ποτήρια ζάχαρη για το σιρόπι 4 ποτήρια νερό για το σιρόπι …
Αυτή ήταν η πρώτη συνταγή που θυμάμαι να έχω φτιάξει απαρχής της μαγειρικής μου διαδρομής. Την συνταγή την είχα ξεσηκώσει …
Υλικά Σιμιγδάλι 1/2 πακέτο ψιλό Καλαμποκέλαιο 125 γρ Αμύγδαλα 1 φλυτζάνι τσαγιού τριμμέναΓια το σιρόπιΝερό 2 ποτήρια νερού Ζάχαρη 1 …
Υλικά Για το σιρόπι Ζάχαρη 2 ποτήρια νερού Νερό 4 1/2 ποτήρια νερού Πορτοκάλι 1 κομμάτι από την φλούδα Κανέλα …
Εύκολος χαλβάς σιμιγδαλένιος, αλλά πάνω απ’ όλα υγιεινός, αφού δεν τον καβουρντίζουμε.
ΥΛΙΚΑ 4 κούπες νερό 2 κούπες ζάχαρη 2 κούπες σιμιγδάλι 1/2 κούπας καλαμποκέλαιο κανέλα για το σερβίρισμα…
Μαζί με τον σιμιγδαλένιο , ο χαλβάς φαρσάλων είναι ότι καλύτερο σε νηστίσιμο γλυκό. Είναι στην λογική του 1,2,3,4 και …