Σιμιγδαλένιος χαλβάς γεμιστός με κρέμα Παρλιάρου
Σε μια κατσαρόλα λιώνουμε το βούτυρο και ρίχνουμε το σιμιγδάλι. Χαμηλώνουμε την ένταση της φωτιάς στη χαμηλότερη δυνατή βαθμίδα και …
Σε μια κατσαρόλα λιώνουμε το βούτυρο και ρίχνουμε το σιμιγδάλι. Χαμηλώνουμε την ένταση της φωτιάς στη χαμηλότερη δυνατή βαθμίδα και …
Κεράσματα Πρωινό Παρασκευής και, επιτέλους, κατάφερα να βρω χρόνο να καθίσω μπροστά στον υπολογιστή για να σου συστήσω αυτό το …
Για εσένα που θες να προσφέρεις ένα διαφορετικό γλυκάκι στους καλεσμένους σου, σήμερα σου παρουσιάζουμε τη συνταγή για μαρκησίες. Πρόκειται …
Δεν έχω φάει πιο λαχταριστά και γευστικά κωκ! Αλήθεια σας λέω! 🙂 Τέλεια κρέμα, απαλή και γευστική. Αφράτο παντεσπάνι, σιροπιασμένο …
Σπέσιαλ κωκ , Αφράτο γλυκό εντυπωσιακό ,Θεϊκό !!! ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ: 5/αυγά σε θερμοκρασία δωματίου, 125 γραμμάρια ζάχαρη, 155 γραμμάρια αλεύρι, 1 …
Ποιος μπορεί να αντισταθεί σε ένα γλυκάκι; Δύσκολα θα βρεθεί κάποιος να αρνηθεί μια λιχουδιά. Η ζαχαροπλαστική είναι ιδιαιτέρως απαιτητική …
Πώς ήρθε όμως η ιδέα για το κράμπλ με κινόα, σε διάφορες αναζητήσεις έβλεπα στο διαδίκτυο γλυκά με κινόα και …
Για 16 μεγάλα κοκ.Ετοιμάζοντας την κρέμα από την προηγούμενη μέρα για πιο άνετα.
Απίστευτα νόστιμα !!!
Σιμιγδαλένιος, ζουμερός χαλβάς με ολόκληρα πορτοκάλια!
Γρήγορη, οικονομική, λαχταριστή λιχουδιά.
Υλικά 1 πακέτο 500 γραμ σιμιγδάλι χονδρό 1 ποτήρι καλαμποκέλαιο 1 μικρό πακετάκι τρούφα περίπου 1 κούπα τσαγιού 3 ποτήρια …
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ 5 αυγα σε θερμοκρασία δωματίου [ χωριστά οι κρόκοι απο τα ασπράδια] 150 γρ. ζάχαρη 280γρ. …
Υπεροχο κωκ ταψιου με λεπτο αφρατο παντεσπανι,με βελουδινη αερατη σπιτικη κρεμα πατισερι (patisserie) και λαχταριστη σοκολατα γκαναζ. Απολαυστε το!!!
Μια συνταγή της Μυρσίνης Λαμπράκη για σιμιγδαλένιο ,ζουμερό χαλβά! 1 lt νερό 3 πορτοκάλια ολόκληρα αλεσμένα 1 κιλό ζάχαρη (έβαλα …
Οι καραμέλες γάλακτος είναι οι πιο νόστιμες καραμέλες και δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην τις λατρεύει. Ειδικά όμως τα …
ΥλικάΓέμιση 350 γρ. γάλα φρέσκο, πλήρες 150 γρ. κρέμα γάλακτος με 35%-36% λιπαρά 80 γρ. ζάχαρη 3 κρόκοι αυγών 40 γρ. κορν φλάουρ Βάση 140 γρ. ζάχαρη 6 κρόκοι αυγών …
Yλικά Για το παντεσπάνι: 4 αυγά 1 φλ. ζάχαρη 2 βανίλιες 1 φλ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 2 κουτ.γλυκ. …
Υλικά – 250 γρ. ζάχαρη – 100 γρ. κρέμα γάλακτος – 2 κ.σ. απόσταγμα καφέ – 1 κ.γ. χυμός λεμονιού …