Ανθότυρο παρφέ με κεράσια
Αυτό το ανθότυρο παρφέ με κεράσια είναι ένα επιδόρπιο που ετοιμάζεται σε 15 λεπτά. Γίνεται χωρίς ζάχαρη, μόνο με μέλι, …
Αυτό το ανθότυρο παρφέ με κεράσια είναι ένα επιδόρπιο που ετοιμάζεται σε 15 λεπτά. Γίνεται χωρίς ζάχαρη, μόνο με μέλι, …
Είναι γλυκιές κρέπες με αλεύρι κάστανου που ετοιμάζουν οι ιταλοί στις γιορτές και τα πανηγύρια. Τις ονόμασα κρέπες για τη …
αυτή κρέμα μας περίσσεψε. Για να την αξιοποιήσουμε σκαρφιστήκαμε ένα διαφορετικό γλυκό που αυτή τη φορά τη συνδυάζει με κυδώνια …
Η πρότασή μας, λοιπόν, είναι μικρά γλυκίσματα-κεράσματα σαν καναπεδάκια με βάση από χειροποίητο παστέλι με κουκουνάρι και μία απλή κρέμα …
Αχχχχ, αυτό το κολατσιό!!! Και ξαφνικά εμφανίζεται μια γλυκιά λύση… γρήγορη, νόστιμη, εύκολη και με… παραλλαγές, αν θέλουμε! Με τόσο …
Ενα δροσιστικό επιδόρπιο που σκέφτηκα και με αποζημίωσε μολις το έφτιαξα και το έφαγα. Ειναι ενα απλό μίγμα ανθότυρου (που …
Από τον μάγειρα Γιώργο Δεβετζή ,2 φλ. ανθότυρο Δωδώνη 1 φλ. κρέμα γάλακτος 2/3 φλ. ζάχαρη 3 αβγά 1 ½ …
Η ρικότα είναι ένα ιταλικό μαλακό φρέσκο τυρί σχεδόν άγευστο. Το δικό μας ανθότυρο είναι ένα υποκατάστατο. Αυτή τη γέμιση …