Mousse λεμονιού με μαρεγκάκια αμυγδάλου και σάλτσα φράουλας
Η σημερινή γλυκολιχουδιά τα έχει όλα συν του ότι μπορεί να παρουσιαστεί με διαφορετικούς τρόπους σε πιάτο, σε μπολ αλλά …
Η σημερινή γλυκολιχουδιά τα έχει όλα συν του ότι μπορεί να παρουσιαστεί με διαφορετικούς τρόπους σε πιάτο, σε μπολ αλλά …
Αυτό το γλυκό είναι μικρό σε μέγεθος αλλά μεγάλο σε ένταση. Η κρέμα λεμονιού είναι η βάση του. Σπιτική, ελαφριά, …
Μετά το χρυσό άγγιγμα του Μίδα, σειρά έχει το σοκολατένιο άγγιγμα του Παρλιάρου. Έτσι λοιπόν, τι άλλο θα μπορούσε να …
Αν αυτές τις γιορτές σκοπεύεις να ετοιμάσεις ένα υπέροχο γιορτινό τραπέζι, θέλεις να καλέσεις τα αγαπημένα σου πρόσωπα και ψάχνεις …
2 μεγάλα πεπόνια 6 ακτινίδια 6 κ.σ. άχνη ζάχαρη 1 λάιμ 15 ml γλυκό κρασί Σάμου 100 ml Arla κρέμα …
80 γρ. βούτυρο Lurpak 80 γρ. ασπράδια αβγών 80 γρ. αλεύρι μαλακό 80 γρ. ζάχαρη άχνη ¼ κ.γ. βανίλια σκόνη …
250 γρ. αβγά 180 γρ. ζάχαρη άχνη 185 γρ. πούδρα αμυγδάλου 50 γρ. αλεύρι 160 γρ. ασπράδια 25 γρ ζάχαρη …
Μια πράσινη στρώση, μια λευκή και μια σοκολατένια συνθέτουν το εναλλακτικό κλαμπ σάντουιτς των γλυκατζήδων
Από τον Chef Ανδρέα Λαγό ΥΛΙΚΑ (για 6 άτομα) Για τη μαρέγκα: 2 ασπράδια 50 γρ. ζάχαρη 40 γρ. ζάχαρη …
Αυτό το παγωμένο σουφλέ σμέουρων δείχνει πάντα υπέροχο και αποτελεί θέμα συζήτησης. Μπορείτε να το φτιάξετε μέρες νωρίτερα, κερδίζοντας περισσότερο …