Βασική συνταγή για γλάσο λευκής σοκολάτας
Η βασική συνταγή που θα εμπλουτίσει τις παρασκευές σας.
Η βασική συνταγή που θα εμπλουτίσει τις παρασκευές σας.
Η σως καραμέλας βουτύρου μπορεί να δώσει ένταση σε κάθε γλυκό και την λατρεύουν μικροί και μεγάλοι. Μπορείς να κάνεις …
Τι όμορφα που είναι τα κουμ κουάτ βρε παιδιά! Ναι είναι νόστιμα, είναι αρωματικά αλλά για μένα η εμφάνιση τους …
Αέρινο και σοκολατένιο, γίνεται σε 5′ και θα απογειώσει τα κέικ και τα cupcakes σας. Χρησιμοποιείται και μέσα στο κέικ, …
Ιδανική για κέικ και παγωτά!
Ένα σπιτικό σιρόπι για τα παγωτά μας με τη γεύση της καραμέλας και του βουτύρου.Υλικά: 1 φλ. καστανή ζάχαρη 1 φλ. κρέμα …
Υλικά – ½ φλ.τσ. ζάχαρη – 5 κ.σ. νερό – 3 κ.σ. βούτυρο ανάλατο – 6 κ.σ. κράμα γάλακτος – …
Μια εύκολη συνταγή για καραμέλα γάλακτος για να αντικαταστήσετε την αγοραστή! Όποιος τη δοκίμασε ξετρελάθηκε! 250 ml. κρέμα γάλακτος 250 …
Πρόκειται για μια πανεύκολη κρέμα με “τυρί κρέμα” η οποία μπαίνει πάνω σε cupcakes, ειδικά τύπου “τυραμισού”, αλλά επίσης και …
Επιστρέφουμε λοιπόν πανυγηρικά με μία θεϊκή αλατισμένη σάλτσα καραμέλας για το καλό του μήνα που θέλει ελάχιστα υλικά αλλά απαιτεί …
200γρ. ζάχαρη 90γρ. βούτυρο σε κομματάκια 120γρ. κρέμα γάλακτος Λίγους κόκκους αλάτι
180 γρ. ζάχαρη 300 γρ. Arla κρέμα γάλακτος 200 γρ. Arla φρέσκο τυρί κρέμα 120 γρ. γλυκόζη 80 γρ. βούτυρο …
Frosting καραμέλας ιδανικό για cup cakes, τούρτες 225 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική 2 κ.σ. νερό 70 γρ.κρέμα γάλακτος ζεστή 180 γρ …
ΠΡΟΣΟΧΗ!!!! Ακολουθεί ανάρτηση και συνταγή ΕΘΙΣΤΙΚΗ!!! Όσοι δεν μπορούν να αντισταθούν γιατί ανήκουν στο σωματείο των λιχούδηδων καλύτερα να …απομακρυνθούν …
1 και 1/2 φλ. ζάχαρη άχνη 2 κ. σ. βούτυρο λιωμένο 1 κ. γ. εκχύλισμα λεμονιού 1-2 κ. σ. φρέσκο …
Αρωματικό και νόστιμο βούτυρο μελιού με άρωμα κανέλας!
Σημερα εχουμε ενα απλο,ευκολο και νοστιμο κεικ με βερικοκα, λουσμενο με σαλτσα μαρμελαδας βερικοκογια το πρωινο-απογευματινο καφε και οχι μονο..Δοκιμαστε …
Ετοιμάστε το για τον Άγιο Βαλεντίνο!!Χτυπάμε με το μίξερ το βούτυρο να αφρατέψει καλά. Χτυπάμε να ενωθούν. Συνταγή της κ.Αλεξιάδου.
Η συνταγή είναι του Παρλιάρου και το κόστος μόνο 6,5 ευρώ. Τι χρειαζόμαστε: 200 γρ. ζάχαρη 150 γρ. κρέμα γάλακτος …