Σοκολατένιες φέτες πορτοκαλιού
Πορτοκάλι με σοκολάτα είναι συνδυασμός φούστα – μπλούζα. Κλασικός, ταιριαστός και με σίγουρη επιτυχία όπου κι αν τον συναντήσεις, σε …
Πορτοκάλι με σοκολάτα είναι συνδυασμός φούστα – μπλούζα. Κλασικός, ταιριαστός και με σίγουρη επιτυχία όπου κι αν τον συναντήσεις, σε …
Διατηρούνται για μήνες (αν προφτάσουν…) Οι ζαχαρωμένες φλούδες και τα ζαχαρωμένα φρούτα ήταν ανέκαθεν από τα αγαπημένα μου γλυκά. Γι …
Λαχταριστά ζαχαρωμένα μπαστουνάκια πορτοκαλιού που θα σας μαγέψουν με τη γεύση και την εμφάνισή τους!
ΖΑΧΑΡΩΜΕΝΗ ΦΛΟΥΔΑ (ΚΑΝΤΊΤΙ) ΚΊΤΡΟΥΟι ιταλοί λατρεύουν τα καντίτι από φλούδα κίτρου. Θα τα συναντήσετε σχεδόν σε όλα τα παραδοσιακά γλυκά …
Για όλους τους σοκολασμένους! Μπαστουνάκια πορτοκαλιού, με επικάλυψη σοκολάτας – ποτέ μα ποτέ δεν είναι αρκετά!
Η γεύση και το άρωμα των εσπεριδοειδών είναι για μένα αξεπέραστα. Η δε γεύση που αφήνουν στο στόμα αυτές οι …
Υλικά (για 22 περίπου ροδέλες)4 μέτρια χοντρόφλουδα πορτοκάλια ακέρωτα και χωρίς κουκούτσια3 κούπες ζάχαρη1 ½ κούπας νερόλίγο χυμό λεμονιούΓια την …
Μια απίστευτα γευστική πρόταση για τις φλούδες του πορτοκαλιού! Φτιάχνετε γλυκό και σας περισσεύει και το… πορτοκάλι! Δοκιμάστε το!
οι ζαχαρωμενες φλουδες πορτοκαλιου με επικαλυψη σοκολατας, ειναι ενα πανευκολο και νοστιμο γλυκακι, που περικλειει και την εννοια της ανακυκλωσης. …
Υλικά 4 πορτοκάλια χοντρόφλουδα 1 φλυτζάνι του τσαγιού μαρμελάδα βερύκοκο 4 κουταλιές της σούπας λικέρ κουαντρό 200γρ. σοκολάτα κουβερτούρα 200γρ. …
Η απλότητα στο μεγαλείο της γι αυτή την υπέροχη γλυκιά δαγκωνιά. Με “σπίθες” αιθέριου ελαίου πορτοκαλιού να χαϊδεύουν τον ουρανίσκο …
Υλικά 500 γρ. φλούδες πορτοκαλιού (πάντα τις ζυγίζουμε στεγνές, πριν ξεκινήσουμε το ξεπίκρισμα) Για να τις ζαχαρώσουμε 600 γρ. ζάχαρη …
Πορτοκάλι και Σοκολάτα… Ξέρω ότι αυτό τον συνδυασμό ή τον αγαπάς ή τον μισείς. Εγώ ανήκω σε αυτούς που τον …
Τις δοκίμασα στο σπίτι της φίλης της μητέρας μου, πολίτισσας με ταλαντούχο χέρι στην κουζίνα και ενθουσιάστηκα: ζαχαρωμένες φλούδες πορτοκάλι …
Καθόλου πικρές και πολύ αρωματικές! Τρώγονται όπως είναι, χρησιμεύουν για γαρνίρισμα παγωτού ή άλλων γλυκών, για κρέπες, ή για σοκολατάκια …