Σαρλοτ Σοκολατας | Charlotte with Chocolate Mousse
Το Pandoro είναι ένα κλασσικό χριστουγεννιάτικο ιταλικό γλύκισμα. Πρώτη του εμφάνιση έγινε στη Βενετία αλλά η συνταγή του τελειοποιήθηκε στη …
Το Pandoro είναι ένα κλασσικό χριστουγεννιάτικο ιταλικό γλύκισμα. Πρώτη του εμφάνιση έγινε στη Βενετία αλλά η συνταγή του τελειοποιήθηκε στη …
ΥλικάΣαβουαγιάρ 4 ασπράδια αυγών 4 κρόκοι αυγών 80 γρ. ζάχαρη 40 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 20 γρ. κακάο …
Υλικά: 25 μπισκότα σαβαγιάρ ½ φλιτζ. τσαγιού λικέρ αμαρέτο ½ φλιτζ. τσαγιού νερό σκόνη κακάο για το γαρνίρισμα για τη …
για 8-10 μερίδες 1 πακέτο μπισκότα σαβαγιάρ 300 ml γάλα 500 γραμμ. κουβερτούρα, 70% κακάο, τεμαχισμένη…
υλικά για 8-10 άτομα 1πακέτο σαβαγιάρ Για το σιρόπι: 160 γραμμ. ζάχαρη, κρυσταλλική 300 ml νερό χυμός από 1/2 λεμόνι …
Επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία τελειώνοντας με σαβουαγιάρ. … 50 πρωτότυπες και λαχταριστές συνταγές για τα καλέσματα των εορτών. …
Συστατικά * 200-250 γραμμ. σαβαγιάρ Για την κρέμα: * 350 γραμμ. κουβερτούρα (με περιεκτικότητα 55% σε κακάο)* 300 γραμμ. κρέμα …