Custard Square το γλυκό της Νέας Ζηλανδίας
Μάθετε πώς να φτιάχνετε απολαυστική κρέμα, ένα μοναδικό επιδόρπιο της Νέας Ζηλανδίας με νιφάδες σφολιάτας και κρεμώδη κρέμα βανίλιας.
Μάθετε πώς να φτιάχνετε απολαυστική κρέμα, ένα μοναδικό επιδόρπιο της Νέας Ζηλανδίας με νιφάδες σφολιάτας και κρεμώδη κρέμα βανίλιας.
Φραουλένιο γλυκό ψυγείου με εναλλασσόμενες στρώσεις μπισκότων πτι-μπερ και βραστής κρέμας με γεύση βανίλια, άφθονες φρέσκες αρωματικές φράουλες αλλά και …
Πόσα Κυριακάτικα τραπέζια στο πατρικό μου έχουν τελειώσει με τον μπαμπά μου να πετάγεται σε γνωστό ζαχαροπλαστείο για να πάρει …
Για την κρέμα βανίλια 1 λίτρο πλήρες γάλα 9 κοφτές κ.σ κόρν φλάουρ 9 κ.σ κρυσταλλική ζάχαρη 1 κ.σ εκχύλισμα …
Η πιό δροσερη τουρτίτσα με ζελέ και κρέμα !!!
Ενα υπέροχο δροσιστικό μαμαδίστικο γλυκάκι, εύκολο, γρήγορο, χωρίς ενοχές που θα μας φέρει αναμνήσεις από τα παιδικά μας χρόνια.
Ένα σύννεφο από ελαφρύ φύλλο που γίνεται στον ατμό και μία ντελικάτη κρέμα όλο γλύκα !!!
Φανταστικά δροσερό και πολύ ελαφρύ γλυκό ψυγείου με ζελέ και γιαούρτι, βραστή κρέμα βανίλιας, φρέσκες φράουλες και δύο είδη μπισκότων …
Υλικά Για την κρέμα βανίλια 1 λίτρο πλήρες γάλα 9 κοφτές κ.σ κόρν φλάουρ 9 κ.σ κρυσταλλική ζάχαρη 1 κ.σ …
Σοκολατένιο μιλφέιγ για τους λάτρεις της σοκολάτας!
250 γρ. μαργαρίνη 200 γρ. σοκολάτα ψιλοκομμένη 4 μεγάλα αβγά 350 γρ. ζάχαρη 1 κ.γ. υγρή βανίλια ή κάψουλα βανίλιας …
Καλοκαίρι. Τρέχουμε, πλατσουρίζουμε, παίζουμε, βολτάρουμε, ζεσταινόμαστε. Γυρίζουμε στο σπίτι, ανοίγουμε την κατάψυξη και βγάζουμε τον κορμό και το παγωτό. Παράδεισος. …
Μιλφέιγ με σφολιατίνια και κρέμα ζαχαροπλαστικής τυλιγμένο σε βελούδινο παντεσπάνι παραγεμισμένο με σαντιγύ και φρούτα. Πολυεπίπεδες στρώσεις αλλά και γεύσεις …
Από την Πόλυ Αντωνιάδη ,600 γρ. σοκολάτα με 50% κακάο 200 γρ. Flora με 25% βούτυρο 6 κ.σ. σιρόπι βανίλιας …
Υλικά 125 γρ. βούτυρο 200 γρ. ζάχαρη άχνη 1 μικρό γάλα κακάο 1 σιδερένιο κουτί σαντιγί morfat 1 πλάκα σοκολάτα …
Σαρλότ λοιπόν θα φτιάξουμε σήμερα, ένα κλασικό Γαλλικό γλυκό που αποτελείται από μια κρέμα “βαυαρίας” (bavarois) και παντεσπάνι ή σαβαγιάρ. …
Στην Πάτρα το λέμε σαλάμι, αλλού το λένε κορμό ή μωσαικό! Όπως και να το πεις, είναι εξαιρετικό! Πιστεύω ότι …
Υλικά 250 γρ αμύγδαλα (καβουρδισμένα) και 100 γρ για την διακόσμηση 2 κουτιά φυτική σαντιγί 1 φλιτζάνι του τσαγιού ζαχαρούχο …
Το φτιάχνω το γλυκό αυτό σαν τούρτα και έχουν ξετρελαθεί όλοι. Μου είπαν πως είναι ότι καλύτερο έχουν φάει.