Σοκολατένιος μπαμπάς με κρέμα passion fruit Παρλιάρου
www.steliosparliaros.gr
Υλικά Μπαμπάδες 225 γρ. αλεύρι σκληρό 20 γρ. κακάο 10 γρ. μαγιά νωπή ή 5 γρ. ξερή 1 πρέζα αλάτι …
Υλικά Μπαμπάδες 225 γρ. αλεύρι σκληρό 20 γρ. κακάο 10 γρ. μαγιά νωπή ή 5 γρ. ξερή 1 πρέζα αλάτι …
Υλικά Βάση 300 γρ. κουβερτούρα 50%-55% κακάο, τεμαχισμένη 160 γρ. βούτυρο αγελάδας 4 αυγά 200 γρ. ζάχαρη 200 γρ. αλεύρι …
Σύμφωνα με την ελληνική παράδοση, τις ημέρες της Αποκριάς και κυρίως την εβδομάδα της Τυρινής συνηθίζονται τα γλυκά με βάση …
Σκέφτηκα να αποχαιρετήσουμε το 2013 με ένα γλυκάκι:Ανάλαφρο, γευστικότατο, όσο πρέπει γλυκό και μυρωδάτο, ένα γλυκό που θα σταθεί επάξια στο …