Εκμέκ με κρουασάν, κρέμα μαστίχας και φυστίκια Αιγίνης
10 ψημένα μίνι κρουασάν «αφράτα» της alfa 50 γρ. καβουρδισμένο φιλέ αμυγδάλου 600 γρ. κρύα κρέμα γάλακτος, 35% λιπαρά κανέλα …
10 ψημένα μίνι κρουασάν «αφράτα» της alfa 50 γρ. καβουρδισμένο φιλέ αμυγδάλου 600 γρ. κρύα κρέμα γάλακτος, 35% λιπαρά κανέλα …
250 γρ φύλλο κανταΐφι 100 γρ. λιωμένο βούτυρο 100 γρ. φιστίκια Αιγίνης ψίχα χοντροκομμένα 600 γρ. κρύα κρεμα γάλακτος 35% …
Τα υλικά που θα χρειαστούμε 3 μπουκάλια γάλα (1 1/2 κιλό γάλα) 160 γραμ. βανίλια Γιώτης 1 γεμάτο νεροπότηρο ζάχαρη …
Για το μεσημέρι της Κυριακής αλλά και για το απογευματινό καφεδάκι, σας προτείνω ένα πανεύκολο και γρήγορο γλυκάκι ψυγείου, τύπου …
Μια εύκολη παραλλαγή του Πολίτικου εκμέκ. Από τα πιο αγαπημένα μου καλοκαιρινά γλυκά, όπως το ᾿φτιαχνε η γιαγιά μου για …
Το μαχαίρι σπάει την καστανή κρούστα και βυθίζεται απαλά στην κιτρινωπή, λεμονάτη κρέμα. Το σιρόπι ξεχειλίζει δημιουργώντας μια μικρή, ολόγλυκη …
ΥΛΙΚΑ 250 γραμ κανταΐφι 50 γραμ βούτυρο λιωμένο 100 γραμ φυστίκι Αιγίνης ψίχα 600 γραμ κρύα κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά …