Ρεβανί με Ινδοκάρυδο και Πορτοκάλι της Μαμάς μου – Σαν Πορτοκαλόπιτα
Υλικά 7 αυγά 1 κούπα ζάχαρη (200 γρ) 1 κούπα αραβοσίτελαιο (220 ml) 1,5 κούπα αλεύρι για όλες τις χρήσεις …
Υλικά 7 αυγά 1 κούπα ζάχαρη (200 γρ) 1 κούπα αραβοσίτελαιο (220 ml) 1,5 κούπα αλεύρι για όλες τις χρήσεις …
Υλικά 450 γρ φύλλα κρούστας για γλυκά 250 γρ βούτυρο λιωμένο (ή 125 βούτυρο,125 αραβοσιτέλαιο) Για την κρέμα 1 λίτρο …
Τα ροξάκια είναι παντώς καιρού και γεμάτα νοσταλγία. Η παρασκευή τους είναι σχετικά εύκολη, η μόνη δυσκολία τους είναι … …
Υλικά 1 κιλό φύλο κρούστας 1/2 κιλό αμύγδαλα 1/2 κιλό καρύδια 1 φλ. φρυγανιά 1 φλ. αραβοσιτέλαιο 1/2 κουταλάκι κανέλα …
Ένας πλούσιος μπακλαβάς … από κείνους που όταν αρχίσεις δεν μπορείς να σταματήσεις το πηρούνι να παίρνει το δρόμο προς …
Υλικά 1 κιλό φύλο κρούστας 1/2 κιλό αμύγδαλα 1/2 κιλό καρύδια 1 φλ. φρυγανιά 1 φλ. αραβοσιτέλαιο 1/2 κουταλάκι κανέλα …
Η ίδια, γνωστή, απλοϊκή αλλά και τόσο νόστιμη γεύση!! Με το σιρόπι, ελαφρά δεμένο, τόσο όσο χρειάζεται για να ρέει …
Υλικά συνταγής για το μπακλαβά 12 φύλλα κρούστας εμπορίου 3 κ.σ. βούτυρο ανάλατο, λιωμένο 2 φλιτζ. καρύδια ψίχα 3 κ.σ. …
“Σοκολατένια” πουτίγκα και μάλιστα νηστίσιμη!!! Μέσα στο πνεύμα της εποχής αλλά και λίγο πιο υγιεινή και διαφορετική (τουλάχιστον για μένα)!! …
Είναι μια συνταγή εύκολη, γρήγορη και πολύ νόστιμη. Τα παιδιά ξετρελαίνονται! Δοκιμάστε την! Αξίζει πολλά!!! Μου την έδωσε μια συμφοιτήτριά …