Το πιο νόστιμο πολίτικο ρεβανί της ζωής σου
Σήμερα φτιάχνουμε ρεβανί φουλ σιροπιασμένο και πολύ αφράτο για να το προσφέρεις ως επιδόρπιο στο επόμενο τραπέζι που θα κάνεις! …
Σήμερα φτιάχνουμε ρεβανί φουλ σιροπιασμένο και πολύ αφράτο για να το προσφέρεις ως επιδόρπιο στο επόμενο τραπέζι που θα κάνεις! …
Υλικά: Για το κανταΐφι 450 γρ φύλλο κανταΐφι 170 γρ βούτυρο γάλακτος (λιωμένο) 80 γρ φιστίκια Αιγίνης Για την κρέμα …
Σήμερα φτιάχνουμε μία όχι τόσο κλασική συνταγή για γαλακτομπούρεκο αλλά παραλλαγή αυτού προσθέτοντας καρύδια, τα οποία όμως ταιριάζουν τέλεια με …
Υλικά: 1πακετο φύλλο κρούστας 400 γρ καρύδι τριμμένο (χοντροσπασμενο) Μισο κ γαρύφαλλο σκόνη 1κ σ κανέλα σκόνη 2κ σ φρυγανιά …
Η συνταγή για ένα εύκολο, παραδοσιακό γλυκό που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσετε στο σπίτι. Διαφορετικό γαλακτομπούρεκο με ρυζάλευρο. Θα ξετρελάνετε …
Η συνταγή για ένα υπέροχο γλυκό, δοκιμασμένο και πενταντόστιμο. Ραβανί με ινδοκάρυδο, γλυκιά απόλαυση! Κατά τους καλοκαιρινούς μήνες συνοδέψτε το …
Η συνταγή αυτή είναι η βασική με μικρές αλλαγές της μητέρας μου στην εκτέλεση οι οποίες όμως το κάνουν πολύ …
Υλικά 1 πακέτο κρούστα..εγώ έβαλα Βηρυτού 150γρ καρύδια ωμά 150γρ αμύγδαλα ωμά 250 γρ βούτυρο Lurpak 1 κουτ του γλυκού …
Γαλακτομπούρεκο, επαγγελματική μυστική συνταγή από ζαχαροπλαστείο. Δεν υπάρχει καλύτερο, δοκιμάστε το και μετά τα λέμε. Θα μουγγρίζετε απο ευχαρίστηση μμμμμμμ …
Υλικά:500 γρ.φύλλα κρούστας+ 250 γρ.φρέσκο βούτυρο για το αλοιμμαΓια την κρέμα:1+1/2 φλυτζάνι ζάχαρη700γρ.γάλα300 γρ.κρέμα γάλακτος4 αυγά1 φλυτζάνι σιμιγδάλι ψιλό3 κουταλιές …
Οδηγίες Ξεκινάμε ετοιμάζοντας το σιρόπι : Βάζουμε σε κατσαρόλα το νερό με την ζάχαρη , τον χυμό και το ξύσμα …
Μόνο για λάτρεις του καλού γαλακτομπουρεκου……
Για το σιρόπι 900 ml νερό 1200 γρ. ζάχαρη 2 κ.σ. μέλι φλούδα από 1 λεμόνι 1 στικ κανέλαςΓια το …
Η φίλη μου η Τάνια, μου στέλνει τη συνταγή της για μπαμπά, χωρίς μαγιά. Είναι ένας ελαφρύς και καθόλου λιγωτικός …
ΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 500 γρ. λεπτό φύλλο κρούστας για μπακλαβά (18 φύλλα περίπου) 250 γρ. φρέσκο αγελαδινό βούτυρο …
Αυτά τα μικρουλια γλυκακια μου φέρνουν πάντα νοσταλγία για κάποιον παράξενο λόγο… Το μόνο σίγουρο είναι ότι όταν δούλευα σε …
Υλικά 500 γρ. κανταΐφι 300 γρ. βούτυρο λιωμένο Γέμιση 300 γρ. καρύδια χοντροκομμένα 3 κ. σ. φρυγανιά τριμμένη 1 κ. …
Υλικά 1 συσκευασία φύλλο κρούστας 250 γρ. φρέσκο βούτυρο Για την κρέμα: 1 λίτρο γάλα + 1φλ. 1,5 φλ. ζάχαρη …
Μοναδικος συνδυασμος υπεροχης νουτελας με σιροπιασμενο τραγανο φυλλο και μαυροκερασο.Εκπληξτε τον ουρανισκο σας πλημμυριζοντας τον με τη μοναδικη αντιθεση γευσεων …