Γαλακτομπούρεκο νηστίσιμο
www.chefoulis.gr
Οδηγίες Ξεκινάμε ετοιμάζοντας το σιρόπι : Βάζουμε σε κατσαρόλα το νερό με την ζάχαρη , τον χυμό και το ξύσμα …
Οδηγίες Ξεκινάμε ετοιμάζοντας το σιρόπι : Βάζουμε σε κατσαρόλα το νερό με την ζάχαρη , τον χυμό και το ξύσμα …
Το μαχαίρι σπάει την καστανή κρούστα και βυθίζεται απαλά στην κιτρινωπή, λεμονάτη κρέμα. Το σιρόπι ξεχειλίζει δημιουργώντας μια μικρή, ολόγλυκη …
650 γρ. σιμιγδάλι 150 γρ. ζάχαρη 5 γρ. αμμωνία 5 γρ. μαστίχα Χίου κοπανισμένη 450 ml χυμό φρέσκου πορτοκαλιού
Έυκολο γλυκό με φύλλα και ινδοκάρυδο.